Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MARŢI 12 FEBRUARIE 2019. Cine are magnetism erotic azi?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MARTI 12 FEBRUARIE 2019; astazi Luna este in Taur si este la jumatatea luminozitatii sale. Acest moment din fazele Lunii este important, fiind la mijloc intre Luna Noua si Luna plina. Este timpul sa fii in plina actiune pentru a-ti realiza planurile inspirate de iubire, bani si placere, exact de ce raspunde Taurul. Iti poti face ideile sa iti aduca bani ? Poti manca de pe urma lor, iubi de pe urma lor, trai de pe urma lor?

11 feb. 2019, 21:14
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MARŢI 12 FEBRUARIE 2019. Cine are magnetism erotic azi?

Aceasta faza a Lunii aduce mereu o provocare pentru ca este in cuadratura cu Soarele, acum aflat in Varsator. Bucura-te sa afli ca sunt multe ajutoare astrale de partea noastra. Luna se conecteaza cu sextilul Saturn-Neptun azi, iar imaginatia duce la miscari spornice. Visele te inspira sa actionezi asa cum vrei ca sa iti solidifici planurile si sa iti asiguri noi castiguri. Si relatiile sunt destul de solide iar romantismul este mereu la orizont cand Neptun este implicat.

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Tu esti o persoana atractiva dar astazi ai putea proiecta mai mult magnetism ca oricand. Nu fii surprins(a) daca vin spre tine tot felul de aprecieri de admiratie de la strainii de pe strada. Romantismul ar trebui sa mearga excelent pentru tine acum. O intalnire amoroasa fierbinte cu actuala persoana iubita sau una potentiala poate avea loc seara. Ar trebui sa te simti si in dispozitie foarte artistica si inspirata. Considera ca e un cadou si foloseste-l.  

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi ai putea privi cu interes posibilitatea unor schimbari in casa. Ele pot fi fizice, precum o redecorare, remobilare sau remodelare. Sau cineva se poate muta cu tine sau de la tine. Oricare ar fi schimbarea, se anunta a fi una norocoasa. Daca te gandesti la o asemenea schimbare, poti merge tot inainte cu incredere. Ar trebui sa te simti destul de inspirat acum, deci fii creativ si manifesta orice iti sta in minte de ceva timp.  

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Daca nu esti inca implicat romantic, astazi ai putea, brusc, sa vezi un vechi prieten/prietena ori un vecin/vecina cu alti ochi si in alta lumina. Asta poate sa iti dea fiori de placere dar nu e o idee buna sa si actionezi deocamdata. Azi te simti destul de senzual, drept pentru care lasa pe maine orice atractie simti azi, ca sa verifici daca mai e valabila. Daca esti implicat intr-o relatie acum, programeaza o iesire romantica cu partenerul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO