Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MARŢI 19 MARTIE 2019. Marte şi Pluto sunt în trigon. Simţi energia?

Horoscop zilnic. Marte si Pluto sunt aproape de a forma un trigon azi, ceea ce presupune ca vei avea multi suporteri in coltul tau. Ce vrei sa reusesti? Tot ce-ti pui in cap, poate deveni realitate. Luna in Fecioara completeaza imaginea unei zile in care te vei concentra pe solutii, indiferent de provocarile ce vor urma.

18 mart. 2019, 20:08
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MARŢI 19 MARTIE 2019. Marte şi Pluto sunt în trigon. Simţi energia?

Marte in Taur intra in tigon cu Pluto in Capricorn. O intalnire puternica ce va degaja multa energie, in special in zona dragoste. Este timpul sa actionezi. Momentul este mai mult decat prielnic sa joci cartea castigatoare.

La toate acestea se adauga si opozitia Lunii cu expansivul Neptun, precum si energia echinoctiului de primavara de maine. O zi excelenta pentru inceputuri noi.

Tine-te bine!

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Trebuie sa ramai alert. Pot aparea situatii de confuzie. Incearca sa-ti mentii capul deasupra apei si sa iti pastrezi calmul. Ai nevoie de obiectivitate si de un plan bine pus la punct. Nu-ti face griji! Vei reusi, chiar daca iti este greu sa iti pui anumite limite. Esti un semn care are nevoie de mai multa libertate. Si, cu toate acestea, poti face fata unei program mai incarcat. Incearca sa evadezi in weekend. Iti va prinde bine o iesire in doi.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Profita de contextual astrologic si distreaza-te. Starea de spirit este la cote inalte, radiezi de fericire si optimism. Lumea din jurul tau de apreciaza. Atentie la decizii! Nu grabi lucrurile. Analizeaza fiecare situatie in amanunt si gaseste argumente solide. Succesul are nevoie de rabdare. In amor esti usor rezervat, nu esti convins ca te poti deschide in fata unei persoane. Daca este asa, analizeaza ce anume te retine? Esti asa din cauza persoanei respective, sau te simti inconfortabil cu ideea de a iubi din nou?

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Pastreaza-ti capul pe umeri si concentreaza-te pe ceea ce ai de facut. Daca ai planuri care nu se intampla asa cum iti doresti, nu te descuraja. Fii rabdator si da-ti toata silinta. Invata din greselile trecutului si nu ceda la primul hop. Ai tendinta sa te izolezi, sa nu comunici. Iar cand vorbesti cu cineva pare ca tii un discurs, nu o discutie. Poate pentru ca ai senzatia ca nimeni nu te asculta cu adevarat. Nu te ingrijora. Nu e nimic in neregula nici cu tine, nici cu persoana respectiva. E doar o faza ce va trece.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.