Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MARŢI 5 MARTIE 2019. De azi, Mercur e retrograd!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MARTI 5 MARTIE 2019; de astazi si pana pe 28 martie, mentalul Mercur, planeta comunicarii, gandurilor, calatoriilor este in miscare retrograda in sensibill Pesti iar lumea ta poate deveni brusc ciudata si capricioasa.

04 mart. 2019, 20:34
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MARŢI 5 MARTIE 2019. De azi, Mercur e retrograd!

Daca mai adaugam faptul ca azi e ultima zi a lui Uranus in Berbec, loc in care Uranus va reveni peste 80 ani cu aproximatie, dar si ca maine vom avea Luna Noua in Pesti care este si in conjunctie cu visatorul Neptun, coordonatorul Pestilor, putem sa afirmam fara indoiala faptul ca vom avea o saptamana de neuitat.

E bine sa o traim cat mai deschisi in fata posibilitatilor, in special cele ce aduc noul, indiferent daca si cat suntem de pregatiti sau dispusi sa il lasam in viata noastra. Mentine-ti increderea, optimismul, cultiva-ti linistea si blandetea, stai cu inima deschisa. Cosmosul ne sustine, ajuta si calauzeste spre urmatorul pas al devenirii noastre. Astrele nu sunt subiect de frica iar astrologia ne este prieten si indrumator daca dorim sa o privim asa.

Astazi, Luna in Varsator va fi in sextil cu Uranus in Berbec pentru ultima data de acum si pana peste 80 ani, deci traim un moment istoric si unic pentru multa lume in aceasta viata. Fii si tu pregatit sa faci un mare salt in viitor. Ce a fost, a fost. Ce s-a spus, s-a spus.

Ce s-a putut face, s-a facut, iar ce nu s-a facut inseamna ca asa a fost mai bine, sa nu se faca. Acum insa, tu esti liber sa mergi mai departe tot inainte, eliberat, in sfarsit, si pregatit pentru noi provocari ! Si, daca au mai fost bucati de puzzle ce ti-au scapat, acum le vei primi. Mercur isi incetineste ritmul si la fel se va intampla si cu ritmul uzual mental pe care l-ai avut in ultimele doua luni.

Iata ce aduce zodiei tale Mercur retrograd in Pesti ce incepe de azi!

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Este o idee buna sa devii ceva mai circumspect de astazi cu cei care iti cauta compania si serviciile. In trecut, ai avut incredere prea usor si ai avut momente in care ai fost ranit(a). Este un bun moment sa iti ridici garda pentru ca nimeni sa nu mai profite de pe urma ta in acelasi fel. Asta nu inseamna ca gandesti ca ai trai intr-o lume de pericole in fata carora sa fii pregatit cu aparare, ci ca iti creezi si mentii un spatiu personal in care lasi sa intre doar pe cei ce au trecut testul timpului si al bunului caracter.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Evenimente complexe incep sa se desfasoare peste tot in preajma ta azi si se prea poate sa existe o anumita confuzie. Daca lasi aceasta atmosfera incalcita sa te faca sa iti pierzi claritatea, vei pierde controlul si pe ce ai claritate. Incearca sa capeti distanta de tot ce se intampla in jur dar si de oameni. Asta iti va permite sa te concentrezi cu mintea limpede pe fiecare sarcina pe rand.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Toate stresurile si problemele pe care le-ai avut de infruntat si gestionat in ultimul timp sunt pe cale sa fie inlocuite cu noi circumstante si oportunitati minunate. Toate acele dificultati care epuizau partea mai buna din tine vor disparea ca prin farmec si poti sa te bucuri de viata intr-un ritm mai liniştt si mai placut. Simte-te bine cu aceasta noua realitate si fa si tu la randul tau tot ca sa se mentina cat mai mult.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.