Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MIERCURI 13 MARTIE 2019. Energie înălţătoare, dar atenţie la ea!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MIERCURI 13 MARTIE 2019; astazi Soarele se conecteaza cu Pluto si Jupiter iar entuziasmul poate sa preia fraiele total ! Usurel ! Da, vrei sa iti flexezi muschii puternici dar nu deveni mai mare decat incapi in propria piele, altfel poti indeparta oamenii de tine. Simte momentul, mentine-ti dorinta de a dori mai mult dar simte si mediul in care te manifesti.

12 mart. 2019, 20:55
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MIERCURI 13 MARTIE 2019. Energie înălţătoare, dar atenţie la ea!

Orice situatie poate fi intoarsa in favoarea ta, sa stii, cu acest context astral. Poti impresiona pe cine vrei cu acest context astral. Intalnirile sunt intense si energizante, te umplu cu speranta si entuziasm despre toate lucrurile pe care le poti face si le vei face. Oricat de minunat suna si pare totul, pondereaza-te putin. 

Luna este in Gemeni si din cauza ei tinzi sa confunzi a fi ocupat cu a face treaba, ori acestea sunt doua aspecte total diferite. 

Daca vrei sa cuceresti pe cineva sau sa convingi sa ii mai dai o sansa, da-i sansa asta azi. nu promite insa lucruri pe care nu le poti onora. Nu fii arogant, ori vei pierde din start. 

Seara ia-o usurel, un film, o iesire relaxata cu prietenii. Lasa lucrurile serioase si profunde pe alta zi. 

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :  

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Tu ar trebui sa fii prima persoana care sa ia atitudine daca ceva nu este in regula azi. Spune clar si raspicat ca nu te aliniezi cu oamenii ce folosesc trucuri ieftine sau minciuni ca sa obtina ceea ce vor, apoi indeparteaza-te de oricine se comporta intr-un fel cu care nu esti de acord. Este timpul sa te separi de grupuri si stiluri de viata pe care nu le respecti. „Traieste si lasa si pe altii sa traiasca cum vor” este o atitudine foarte onorabila si nu implica un acord tacit pentru oamenii ce iti repugna moral.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Timpul iti poate juca cateva feste azi, natura sa elastica te poate pacali. La inceputul zilei, te poti simti ca ai mult timp liber si ca poti sa ai activitati relaxante peste zi. Insa evenimente nepreazute iti aglomereaza brusc programul si te poti simti sub presiunea timpului. Aceasta schimbare rapida de ritm va fi revigoranta si va scoate din tine aspectul competitiv, agresiv. Va fi o zi chiar interesanta !

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi poti sa ajungi sa discuti cu cineva la care nu te gandeai inainte si iti va face mare placere. Curiozitatea ta naturala va fi stimulata de aceasta persoana care ar o viziune despre viata care este foarte diferita de a ta. Poate avea o cultura diferita, un stil de viata diferit dar iti poate revela aspecte pe care nu le constientizai despre tine. Cadoul zilei este capacitatea de a face conexiuni chiar si cu oamenii cu care de regula nu esti prea prietenos. 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO