Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MIERCURI 19 DECEMBRIE 2018. Ce rană nevindecată încă ai?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MIERCURI 19 DECEMBRIE 2018 ; astazi, Soarele este in cuadratura cu Chiron, micul astru vindecator al ranilor noastre si ni se da ocazia sa ne dedicam un moment, sa ne dam armura la o parte si sa abordam o reconciliere cu cineva care ne-a ranit. Este vorba de un prieten ? De o ruda sau de o iubire ? Fa-ti timp sa vindeci orice rana azi si du-ti relatia pe un teren mai stabil.

18 dec. 2018, 21:23
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MIERCURI 19 DECEMBRIE 2018. Ce rană nevindecată încă ai?

Cand Soarele este in cuadratura cu Chiron, vechi rani se vindeca. Abordeaza cu incredere subiecte spinoase si dureroase azi, ca sa le vindeci, in special daca rana este inca vie si refuza sa se vindece. Tu stii cand sa te duci la doctor pentru operatie si, desi doare, stii ca este pentru binele tau. Stii cand sa iei o doctorie amara pentru ca stii ca iti face bine. Soarele in cuadratura cu Chiron exact asta face. Ia-ti cateva momente si indreapta promisiuni netinute, tradari sau relatii care s-au deteriorat si amarat. Si nu uita nici de sanatatea ta fizica. Vindeca-ti rani fizice de pe corp, cu iubire pentru tine.

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :  

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Cea mai mare calitate a ta este generozitatea. Natura ta nu este sa dai altora ca sa primesti neaparat inapoi ci sa dai din placerea de a darui. Asa iti obtii puterea si lumina. Gandeste-te la toti oamenii din lume care dau din ei insisi fara sa astepte nimic in schimb. Nu trebuie sa depui un efort prea mare sa fii la fel ci doar sa incerci.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Este important sa te uiti realist la tine si sa stii incotro te indrepti. Putina analiza de sine nu a daunat nimanui, in special cand te simti ca si cum nu ajungi nicaieri. Dar tu ai tendinta sa exagerezi cu critica de sine. Ia ziua de azi ignorand acea voce critica din cap sau macar dovedeste-i ca greseste.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ai tendinta sa fugi de confruntari, dar azi s-ar putea sa nu le poti evita. Partenerul sau un membru de familie pot pune presiune pe tine. Este posibil ca deja ai gasit o solutie la aceasta problema. Spune asta persoanei, spune-i ce vrea sa auda ca sa „scapi” si sa faci ceea ce vrei mai tarziu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO