Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MIERCURI 2 IANUARIE 2019. Întâlnire anuală importantă dintre Soare şi Saturn!

Horoscop zilnic.Iată horoscopul zilei de MIERCURI 2 IANUARIE 2019; după ce prima zi din 2019 a adus primul mare eveniment astral – Marte cel războinic și impulsiv a intrat 6 săptămâni la el acasă în Berbec – iată că astăzi are loc întâlnirea anuală dintre Soare și Saturn, ambele în Capricorn. Această conjuncție se întâmplă doar o data pe an și acum are loc chiar în a două zi a anului, la momentul potrivit să ne ofere o verificare a realității fiecăruia și să ne ajute să ne organizăm pentru anul ce a început.

01 ian. 2019, 17:23
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MIERCURI 2 IANUARIE 2019. Întâlnire anuală importantă dintre Soare şi Saturn!

Ti-ai organizat viata in jurul a ce este cel mai important?

Inca este ceva ce necesita munca si atentie ? Nu fii dur cu tine, lucrurile de durata inseamna timp, asta ne invata Saturn. Fiecare greseala te duce mai aproape de obiectiv. Este o zi buna sa iti pui pe scris obiective de termen lung si sa fii sincer cu tine unde te vezi, unde sa ajungi si cum.

Nu are sens sa te amagesti sau pacalesti. Simti ce vrei pana in adancul oaselor tale. Decide sa faci ceva in acest sens, chiar daca implica timp, chiar daca nu reusesti de la bun inceput. Decide-te sa pornesti la acel drum si sa te ocupi onest de ce nu functioneaza.

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Disciplina si determinarea de a atinge un obiectiv important in cariera sunt de neegalat. Cu Soarele in sincronicitate cu perseverentul Saturn in ambitiosul Capricorn vei aduce intreaga greutate a expertizei tale in ceea ce faci. Nu are cum sa nu fie remarcata munca ta sustinuta. Chiar vei castiga admiratia si respectul colegilor si superiorilor. Nu este un timp mai bun sa arati factorilor de decizie din lumea ta cat esti de responsabil si capabil sa iti asumi un rol mai mare.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Tu iei invatatul foarte in serios, deci nu ai probleme de adaptare cand vine momentul de a te apropia de carti. Cu Soarele si Saturn in conjunctie in determinatul Capricorn azi si in zona ta de educatie, vei pune cate ore sunt necesare pana cand vei fi experimentat in subiectul ales. Vei fi si un profesor constiincios care se asigura ca toata lumea intelege lectia. Insa aceasta energie poate sa nu fie benefica pentru aspecte legale pentru ca lucrurile tind sa fie facute fix, dar fix, conform cartilor.

 Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Tensiunile pot creste intre tine si partener sau cineva care nu iti ofera suportul de care ai nevoie. Cu Soarele si rigurosul Saturn in sincronicitate, este posibil ca nimeni sa nu ti se para ca traieste conform asteptarilor tale. Ceri tu cumva prea mult ? Sau oamenii pe care crezi ca te bazezi esueaza in a da tot ce au mai bun ? Oricum, nu ar trebui sa astepti dupa nimeni ca sa iti fie bine. Trebuie sa ai grija singur de propriile tale nevoi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.