Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MIERCURI 27 FEBRUARIE 2019. Noroc în ultimele zile de luna

Horoscop zilnic. Iată horoscopul zilei de MIERCURI 27 FEBRUARIE 2019; februarie a fost o luna cu un ritm astral foarte ridicat și cu multe evenimente întâmplate încât abia am reușit cu toții să ne adunăm gândurile. Și din pricină tuturor planetelor în mers direct, a fost o energie intensă de a face, a face, a avansa. Sunt unele perioade în care Universul dorește să ne vadă în mișcare, iar atenția este pusă pe lumea exterioară. Proiecte, relații și provocări s-au derulat repede. În curând, acest ritm începe să se pondereze. Urmează sezonul retrograd.

26 feb. 2019, 20:48
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MIERCURI 27 FEBRUARIE 2019. Noroc în ultimele zile de luna

Foloseste aceste ultime zile de februarie ca sa impingi tot inainte orice plan pentru ca saptamana viitoare Mercur va intra retrograd si atentia se va muta. Tot ce nu termini acum se poate izbi de oarecari intarzieri ulterior. Daca, pe de alta parte, ai impins totul prea orbeste inainte, vei fi multumit de o ponderare de ritm care sa iti permita sa capeti perspectiva.

Luna e in Sagetator azi si e in conjunctie cu Jupiter, coordonatorul Sagetatorului deci este o zi foarte norocoasa ! Foloseste-o, actioneaza spre rezultatele dorite. Cosmosul are grija de tine ! 

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :  

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi vei avea multa energie la dispozitie pentru a intra in tot felul de activitati. Termina orice treaba care are nevoie sa fie terminata. Fa curatenie si organizare sau ia in calcul sa iesi mai mult afara daca vremea e suficient de placuta. Orice alegi sa faci, asigura-te ca este vorba de ceva activ. Ai nevoie de locuri spre care sa se duca toata aceasta energie. Sedentarism tacut nu este compatibil pentru tine acum.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Este o zi excelenta in care sa iti exprimi creativitatea naturala. Orice forma de arta va fi la fel de importanta pentru tine. Poti simti ca, din tot ce are atentia ta azi, nimic nu iti aduce mai multa placere ca arta. Ia in calcul sa folosesti aceasta energie spre activitati precum pictat, cantat, munca manuala, sculptat, crosetat, orice din aceasta gama. Vei vedea ca implicarea in activitati creative cu scopul de a le oferi sa vinde este starea potrivita pentru tine.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Daca te simti obosit, ia in calcul sa te si intinzi putin, sa inchizi ochii si sa asculti muzica linistitoare pentru suflet. Tu muncesti mult in cea mai mare parte a timpului, deci ii face bine mintii si corpului tau sa te relaxezi pur si simplu si sa te bucuri de o muzica buna. De ce nu ai face asta azi ? Chiar si doar cateva minute vor aduce o diferenta. Intotdeauna poti folosi un timp de asemenea liniste ca sa planifici ceea ce doresti sa realizezi in viitor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.