Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MIERCURI 27 MARTIE 2019. Venus sextil Uranus – energie neaşteptată

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MIERCURI 27 MARTIE 2019; Venus a intrat in Pesti de ieri, iar azi e in sextil cu imprevizibilul Uranus in Taur, generand o zi de Miercuri care nu e ca oricare alta. Mercur mai are putin si revine in miscare directa – anume maine – si sunt mari sanse sa nu stii incotro merg lucrurile la acest moment. Fa un mare salt in necunoscut, sperand ca vei ateriza pe picioarele tale sau macar pe ceva moale... Insa ziua este mai mult plina de entuziasm decat infricosatoare!

26 mart. 2019, 21:07
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MIERCURI 27 MARTIE 2019. Venus sextil Uranus – energie neaşteptată

Venus sextil cu Uranus da o energie neasteptata si vesela, in special pe ce inseamna aspecte ale inimii si relatiilor. Acestea sunt pline de surprize azi, unele placute. Este o oportunitate din care sa faci imbunatatiri chiar din mers.

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ar trebui sa te simti relaxat si in pace. Poate vrei sa petreci ziua fiind lenes. Nu pune presiune pe tine sa faci prea multe lucruri. In schimb, scufunda-te intr-o zi de recreere. Poate ca iti va face placere sa te intalnesti cu prieteni sau sa te distrezi pe seara. Daca e soare, stai mai mult sub razele lui. Daca nu este, gandeste-te la el si simte-l in tot corpul tau.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Simti ca ai pe tine un scut emotional care sa te ajute sa te lupti cu o batalie ce pare mare. Poate undeva in lume este un conflict ce se coace ; poate nu e mare, nu e evident, dar exista. Insa azi nu ai conflict la orizont, fii mai relaxat. Ocupa-te de lucruri intr-un mod mai deschis. Ai un intreg arsenal sa te aperi dar azi nu e cazul.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Simti nevoia sa fii ceva mai organizat. Este un bun moment sa reduci aglomeratia de lucruri inutile si sa scoti gunoiul. Treci prin birou si scapa de vechi hartii. Sau sterge mailuri vechi din computer. Mobilizeaza-ti eforturile ca sa creezi un flux mai bun, sa curga lucrurile. In spatiul in care traiesti, rearanjeaza mobila si doneaza haine vechi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO