Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MIERCURI 5 DECEMBRIE 2018. Atenţie! Ceaţă la orizont!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MIERCURI 5 DECEMBRIE 2018 ; maine Mercur iese din retrograd si poimaine avem ultima Luna noua a acestui an. Insa pana atunci, azi sa fim atenti. Daca ti se pare ca totul e in ceata, este din cauza cuadraturii Soarelui (in Sagetator) cu visatorul Neptun recent iesit din retrograd (e in Pesti).

04 dec. 2018, 20:53
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MIERCURI 5 DECEMBRIE 2018. Atenţie! Ceaţă la orizont!

Nu e niciodata un moment usor cand Soarele este in cuadratura cu Neptun.

Stai departe de orice tip de decizii ce necesita o gandire rationala si foarte clara ; stai departe din a cantari orice pro sau contre acum despre nicio situatie. Mintea rationala poate fi zburata afara pe geam din doua cauze astrale. Pe de-o parte, cuadratura Soarelui cu visatorul Neptun iti poate orbi propriile vise, sperante sau chiar si dezamagiri. Pe de alta parte, Mercur este in ultima zi de retrograd si lucrurile nu par a fi ceea ce sunt de fapt.

Insa daca vrei sa incanti pe cineva si sa lasi o super impresie, azi este o zi excelenta pentru asta. Oamenii vor reactiona mai mult la simturi si emotii decat la mintea lor rationala. Este o zi in care poti straluci cu usurinta pe un covor rosu, dar nu trage concluzii pripite. 

Luna este in Scorpion si la doar 2 zile distanta de ultima ei faza de Luna Noua pe 2018. Ce va aduce fiecarei zodii Luna Noua din 7 decembrie, ultima a anului 2018 ?  

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:    

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Azi este o zi importanta pentru a spune multumesc pentru tot ceea ce ai. Da o imbratisare in plus celor dragi si asigura-te ca ei stiu cat de mult inseamna pentru tine. Daca lucrurile devin cam serioase si sobre in viata ta, tu esti cel care poti readuce veselia pe rol. Nu are sens sa fii trist din niciun motiv cand ai asa de multe pentru care sa fii vesel. 

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Mentine o atitudine pozitiva azi si lucrurile vor curge natural spre tine. Spune cateva glume si mentine lucrurile usoare si energice. Vei vedea ca poti face mai multe lucruri in acelasi timp si ai si abilitatea de a-i face pe toti din jur sa zambeasca. Nu te rusina si indeparta de lucruri ci mergi spre ele. Da la o parte indoiala de sine si fii mai proactiv in abordarea ta spre tot ce vei intalni.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ai putea fi reticent sa te comiti spre orice major azi. tendinta ta naturala este sa cauti asigurari de la cei care iti promit lucruri marete si minunate. Esti destept sa pui la indoiala asa ceva. Nu accepta din prima orice auzi fara sa verifici faptele, cu alte cuvinte nu te duce dupa cai verzi pe pereti. Nu este o zi buna sa pariezi sau joci jocuri de noroc.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO