Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru SÂMBĂTĂ 11 MAI 2019. Saturn promite o zi puternică!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de SAMBATA 11 MAI 2019; astazi Soarele in Taur este in trigon cu Saturn retrograd in Capricorn si aceasta este cea mai ferma strangere de mana pe care ti-o poti imagina – si vom fi ferm prinsi si noi in aceasta energie. Acesta este adezivul care ne tine laolalta cele mai importante proiecte si relatii, deci sa ne bucuram.

10 mai 2019, 20:02
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru SÂMBĂTĂ 11 MAI 2019. Saturn promite o zi puternică!

Este o zi puternica ! Savureaza realismul acestei zile. Poate ca lucrurile nu sunt perfecte dar ceea ce ai este real. Se intampla. Poti sa vezi, sa auzi, sa gusti si sa simti ceea ce ai. Consolideaza-ti castigurile si continua sa iti citesti horoscopul zilei.

Asadar, Soarele si Saturn fac ca ceva sa fie oficial in viata ta ! Ceva se simte foarte sigur si impenetrabil, ca o fortareata pe care ti-ai construit-o sau ca o statueta de bronz terminata ce inca sta la uscat. Acum o poti scoate si aprecia cum arata. Ii poti vedea defectele sau o poti admira. Dar este ceea ce este. Poate putea fi mai buna. Dar pasarea din mana nu se da pe cele de pe gard ! Soarele si Saturn dau azi stampila de aprobare pentru proiectul tau, munca ta sau relatia ta. Fii mandru ce orice ai pana la acest moment !

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

In ultimele zile, poate ai fost putin frustrat in initiativele tale. Fie ca au fost obstacole exterioare, precum evenimente ce au cauzat intarzieri sau au fost retineri interioare precum propria ta apatie, cert ca au fost provocatoare pentru tine. Inainte de a face un progres real, anumite aspecte trebuie rezolvate. Ziua de azi iti poate da o oportunitate sa le pui la punct o data pentru totdeauna.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ceva din ce citesti azi poate avea un efect dramatic asupra vietii tale. Fii foarte atent la psihologia viselor. Poti gasi o explicatie pentru un vis recurent. Precizia descrierii te poate incita sa vrei sa citesti mai mult si sa afli mai multe despre interpretarea viselor. Ai si dreptate sa fii intrigat. Vei fi provocat sa afli mai multe despre tine daca studiezi acest domeniu particular.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Daca vorbesti cu pasiune despre un obiectiv este aproape la fel de incitant si satisfacator ca atunci cand il implinesti si traiesti. Nimic nu se compara cu sentimentul acela cand ti-ai atins ceva ce ti-ai dorit mult. Azi va fi nevoie sa iti activezi acea motivatie daca cineva te va provoca de ce esti in stare. Doar ai grija sa nu exagerezi in dorinta de a arata de ce esti in stare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO