Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru SÂMBÂTĂ 12 IANUARIE 2019. Luna în Berbec, start la weekend!

Iata horoscopul zilei de SAMBATA 12 IANUARIE 2019; Luna se muta azi din pesti in Berbec si practic o data cu ea si weekendul nostru incepe cu adevarat ca atmosfera de weekend. Daca ai avut anumite trairi mai grele ieri, din cauza intalnirii anuale Soare si Pluto, planeta mortii, renasterii si transformarii, ei bine, acestea sunt istorie acum.

11 ian. 2019, 20:10
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru SÂMBÂTĂ 12 IANUARIE 2019. Luna în Berbec, start la weekend!

Luna in Berbec ne aprinde focul si ne ajuta sa depasim atmosfera mai densa din ultimele zile sau cea in care Luna in Pesti nu ne-a prea sustinut sa actionam cu curaj. Urmare a ceea ce a fost, poate ca un aspect din tine a murit sau poate ca esti mai puternic si fara teama de fosti demoni ai tai. Procesarea acestor aspecte emotionale este grea ca energie dar acum e gata si ne pregatim de relaxarea de weekend. Acum e momentul sa fii indraznet in iubire, sa ceri ce vrei, sa te duci dupa ce doresti, sa te bucuri de iubire, romantism si aventura. Increderea ta se reinstaleaza rapid si nu ai clipe de pierdut. Este Sambata seara, pana la urma ! Porneste butonul de actiune !

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Antichitatile si amintirile din trecut au multa semnificatie pentru tine, pentru ca apreciezi valoarea lucrurilor care au rezistat testului timpului. Dar acum esti mai atras spre idei noi si tehnologii noi. Daca te gandesti sa cumperi un gadget nou, stai cu ochii larg deschisi dupa un discount mare sau o ocazie buna pe care o poti gasi azi.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Un nou parteneriat ce ai vrea sa dea rezultate excelente poate incepe mai subred la inceput, dar nu trebuie sa te ingrijorezi. Desi poate simti ca ai dat mai mult decat ai primit, lucrurile se vor echilibra. In plus, sacrificiul tau va servi ca un standard pe care cealalta persoana va trebui sa il atinga. Ai setat nivelul si l-ai setat sus. Nu renunta doar pentru ca nu ai vazut inca progresele dorite de tine.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ideile interesanta ce ti-au tot circulat prin cap in ultimul timp nu sunt rele deloc, dar nu ar trebui sa te si comiti acum cu timp si bani spre ele. Gandeste de doua ori daca vrei sa le arati unui grup mai mare. O planificare mai temeinica si informare suplimentara este utila acum. Daca te gandesti mai profund, poate ca vei veni cu alt punct de vedere despre acelasi lucru. Foloseste ziua pentru asa ceva.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.