Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru SÂMBĂTĂ 16 MARTIE 2019. Cine primeşte idei măreţe?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de SAMBATA 16 MARTIE 2019; ai capul plin de idei marete ? Cauza este data de Mercur, Jupiter si Pluto impreuna ! Jupiter si Pluto se "lupta" pentru atentia lui Mercur care pesemne se simte cam ametit cu toata miscarea sa retrograda de pana acum. Ganduri mari, ambitioase ne circula prin minte iar Luna este in Rac si cauta modul cel mai sigur si lucrativ de a le aduce pe lume.

15 mart. 2019, 21:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru SÂMBĂTĂ 16 MARTIE 2019. Cine primeşte idei măreţe?

Dupa miezul noptii, Luna intra in Leu si dovleacul ni se transforma in trasura stralucitoare…

Mercur este, asadar, in cuadratura cu Jupiter in Sagetator si in sextil cu Pluto in Capricorn si primim nu doar super idei dar si puterea mentala de a le vedea prinzand viata. Dar trebuie sa batem fierul cat e cald. Da, Mercur este retrograd, stim cu totii, deci nu trebuie sa ne comitem total pana cand nu avem toate datele si imaginea de ansamblu. Este totusi bine ca primim asemenea idei grandioase si le poti testa un pic. Oamenii cauta ceva diferit, ceva care sa ii inspire. Poti fi si tu acela !

Luna este in Rac toata ziua si e bine sa petrecem timp cu familia sau cu oamenii considerati ca familie. Focuseaza-te pe ce te face sa te simti cel mai in siguranta. Sunt prietenii tai ? Este casa ta ? Este munca ta sau poate religia ? Esti protector cu aceasta siguranta a ta in care este bine sa te scufunzi azi cat de mult poti. De la noapte, Luna se muta in Leu si incepe stralucirea ! 

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :  

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Mintea iti este brici azi si asta te face sa te simti mult mai plin de incredere in tine decat o faci de regula. Conversatiile si comunicarile cu altii ar trebui sa fie clare, deschise si oneste fara a fi dure. Daca te-ai gandit sa iti incerci mana la scris, azi e ziua in care poti face asta. Abilitatile tale verbale crescute si un nivel crescut al imaginatiei ar trebui sa iti serveasca de minune, deci vei fi placut surprins de rezultate.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Prin natura ta, ai tendinta sa fii sensibil si cumva intuitiv, dar azi ai putea sa primesti mesaje intuitive si divine unul dupa altul, ca la dozator. Poate tu sau alta persoana veti rosti fix aceleasi cuvinte in acelasi timp – si de mai multe ori. Asta poate sa treaca pana maine, deci profita de acest flux in care esti cat se poate. O asemenea abilitate, chiar si temporara, iti poate creste enorm nivelul de intelegere si perceptie a altora.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Un cuplu, poate prieteni de-ai tau, te pot vizita acasa azi. Poate abia te-ai mutat in casa noua, poate ai redecorat ceva si vrei sa le arati si lor. Vor fi placut impresionati si tu te vei bucura de compania lor. Au un interes comun cu tine la care puteti visa impreuna ? Subiectul poate aparea in conversatie si veti fi surprinsi de inspiratiile pe care le veti avea pe aceasta tema. Bucura-te de zi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO