Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru SÂMBĂTĂ 24 NOIEMBRIE 2018. Visătorul Neptun iese din retrograd!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de SAMBATA 24 NOIEMBRIE 2018 ; dupa Luna plina de ieri din Gemeni, ale carei efecte tin aproximativ 2 saptamani, iata ca avem un debut de weekend cu un eveniment important in miscarile retrograde ale anului 2018 : Neptun, planeta viselor si a imaginatiilor, iese din retrograd si revine in miscarea sa directa in Pesti in care este.

23 nov. 2018, 21:27
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru SÂMBĂTĂ 24 NOIEMBRIE 2018. Visătorul Neptun iese din retrograd!

Weekendul are un aer de romantism pronuntat din acest motiv, facandu-ne greu sa discernem intre fapt si fictiune. Este o zi in care sa te alaturi visatorilor si oamenilor cu capul in nori din aceasta lume si sa lasi sarcina inutila azi de a incerca sa vezi care e adevarul. Si, daca crezi ca tu detii adevarul, te inseli amarnic, in special azi.

Este o ocazie frumoasa de a-ti reaminti tu la ce visezi si a trimite dorinta lui Neptun care o poate aduce la implinire. 

Totodata, in Sagetator se afla acum Jupiter, Mercur si Soarele, iar Marte in Pesti. Sunt multe distractii disponibile – oameni, proiecte, idei noi – incat aproape ca ametim in mijlocul lor. In loc sa ne focusam pe toate, mai bine cautam sa vedem lumea prin ochelari romantici. Planeta care conduce visatul cu ochii deschisi se bucura sa se ocupe iar de visele noastre pentru ca revine in miscare directa. Asta ne poate aduce si o avalansa de trairi de nu stim ce ne-a pocnit. Sa ne relaxam. Si sa ne bucuram. Va fi timp destul pentru decizii rationale dupa ce se ridica ceata.

Luna in Gemeni ne da in continuare efectul sau puternic, printre care si nevoia de a ne conecta, de a sporovai si de a imparti tot felul de ganduri cu altii. Exista o electricitate generala in relatii. Este vorba de iubire ? Vei vedea, cert este ca mult fantezie ne este acum disponibila in aer.  

Ce se poate intampla in zilele sub Luna plina ? Ce iti aduce pentru zodia ta ? Afla aici! 

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :   

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Asta poate fi una din acele zile in care spun accidental ceva ce iti propusesei sa tii secret sau poti face o remarca ce iese din tine fara sa fi avut intentia. Cu Neptun cel nebulos iesind din retrograd, lucrurile pot aluneca usor. Dar totodata este si o usurare sa vorbesti deschis, nu ? Poate ca pentru unii este mai bine sa afle adevarul tau. 

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Aspecte de bani iti pot complica viata din pricina unor influente confuze care pot genera neintelegeri in zona aceasta. Ai putea, de exemplu, sa cumperi ceva online ce pare ieftin dar cand vine sa fii dezamagit de calitate ; sau sa fii taxat mai multi bani dintr-o greseala. Orice s-ar putea intampla pe acest domeniu si te simti nedreptatit, fa orice este necesar sa repari si sa iti recapeti starea de bine.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

O data sosit weekendul, poti constata ca altii au multe idei spre tine cu privire la cum sa iti petreci tu timpul. Un prieten ar putea fi asa de entuziast in preajma ta incat sa te faca sa mergi cu el desi nu vrea. Exista un aspect eteric ce iti da o aura de mister. Asta poate functiona in avantajul tau daca vrei sa creezi o buna impresie asupra cuiva pe care il/o placi.

 Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO