Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru SÂMBĂTĂ 5 IANUARIE 2019. Mercur intră în Capricorn! Unde ţi se turează motoarele?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de SAMBATA 5 IANUARIE 2019; zi mare astazi. Mercur, planeta comunicarii, gand si vorba, planeta importanta pentru noi, intra in Capricorn de azi pana spre finele lunii. Deci este timpul sa ne facem planuri concrete pe termen lung. Care iti este strategia?

04 ian. 2019, 21:16
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru SÂMBĂTĂ 5 IANUARIE 2019. Mercur intră în Capricorn! Unde ţi se turează motoarele?

Lucrurile se precipita acum, cu ocazia primei eclipse pe 2019 de maine, eclipsa partiala de Soare si Luna Noua tot in Capricorn ! Multa energie de Capricorn disponibila acum, deci sa ne punem pe treaba metodic, organizat, perseverent pana ajungem in varf precum Capricornul.

Mercur s-a „fatait” inainte si inapoi in Sagetator in ultimul timp, si direct si retrograd, deci prinde bine sa schimbam registrul acestei energii, ca sa ne pregatim pentru urmatorul capitol al povestii noastre. Gata cu vizualizatul viitorului, este timpul sa trecem si la treaba. Ce pasi practici poti face ca lucrurile din imaginatie sa devina reale ? Este momentul sa discuti si sa negociezi salarii, aranjamente de trai in comun sau detalii cu privire la derularea unei relatii.

Luna Noua in Capricorn de maine este experta la toate acestea si nu ne lasa sa pierdem timpul. Realismul este puternic acum. 

Citeste totul despre Eclipsele 2019 si ce aduce eclipsa de Soare de maine pentru zodia ta! 

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :  

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Incepe sa te pregatesti sa vinzi sefilor tai o idee inventiva cu care numai tu puteai veni. Cu Mercur intrand in ambitiosul Capricorn in zona ta de cariera, este timpul perfect sa plantezi semintele pentru o viitoare promovare. Spre finele lunii ar trebui sa profiti de oportunitati si sa faci conexiuni cu oameni importanti din domeniul tau. Sub aceasta influenta, pe tine scrie numai afaceri luna asta. Desi nu ar strica sa te imprietenesti cu colegii tai si in afara zonei de munca.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Stai in contact cu cartile pentru a capata cunostintele care sa te ajute sa iti dezvolti un talent. Cu Mercur in ambitiosul Capricorn in sectorul tau de educatie pana pe 31 ianuarie, este un timp excelent sa te pui la punct cu noi informatii si sa iti rafinezi abilitatile. Poate ar trebui sa te inscrii la un curs. Este o perioada buna pentru proiecte ce implica scris, publicare, marketing sau social media. Aceasta energie potenta te poate conecta la o audienta mai mare de oameni interesata de produsele sau ideile tale.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Poti tine un secret, Gemeni ? Un prieten iti poate spune o veste chiar scandaloasa. Cu Mercur in ambitiosul Capricorn in sectorul tau de informatii secrete, ai putea intra in posesia unor informatii pe care prietenii si cei dragi vor sa le tii confidentiale. Spre finele lunii, te poti astepta la multe conversatii private despre sex, bani si subiecte serioase delicate care nu ar trebui discutate in public. Aceasta zona guverneaza si resursele impartite cu altii si banii altora. Este un timp excelent sa discuti aspecte financiare si sa renegociezi termenii unui aranjament financiar important.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO