Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru SÂMBĂTĂ 8 DECEMBRIE 2018. Liber la visat mare!

Horoscop zilnic. Iată horoscopul zilei de SÂMBĂTĂ 8 DECEMBRIE 2018 ; avem parte de un weekend cu totul special. Toate planetele sunt în mișcare directă, nu mai este niciun astru retrograd o data cu ieșirea lui Mercur din retrograd acum 2 zile. Ieri a fost Luna Nouă în magnificul Săgetător și timp de 2 săptămâni avem energia să activă pentru a plantă semințe de aur pentru viitorul nostru din 2019. Luna este foarte aproape de norocosul Jupiter, ambele astre fiind acum în Săgetător, deci șansele de a ne dori lucruri norocoase pentru noi sunt foarte mari.

07 dec. 2018, 20:34
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru SÂMBĂTĂ 8 DECEMBRIE 2018. Liber la visat mare!

Foloseste aceste zile libere si imbiba-te de imagini si viziuni despre viitorul tau in relatii, in bani, in sanatate, in succes, in explorarea lumii. Cosmosul ne sustine pe toti din plin acum si doar cei ce nu stiu sau nu cred aceste lucruri isi vor permite sa ramana prinsi in motive meschine ale vietii de zi cu zi pentru care sa nu visezi, sa nu vizualizeze ce isi doresc. Dar oare stii ce iti doresti ? A avea claritate este cel mai important lucru ca sa obtii o viata buna. Ia-ti o plansa si pune pe ea toate imaginile care iti sugereaza implinirea visului : acea masina dorita, acea casa, acea destinatie, acea relatie. Pune plansa undeva unde sa o vezi zilnic si incepe sa visezi zilnic minim 10 minute ca esti deja acolo.

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :

 Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Azi ai putea sa fii cam indecis, ceea ce nu te prea caracterizeaza. Asta ar putea duce la o stare speculativa si nici aceasta nu este tocmai rea, cu exceptia implicarii banilor. Daca simti ca nu ai claritate, amana deciziile mari si profita de stare pentru a visa la viitor, sub energia astrala a momentului.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Actiunile impulsive te pot atinge in timp ce muncesti si interactionezi cu lumea azi. Nu lasa presiunea si norii unei neclaritati sa iti intunece gandurile si mai bine focuseaza-te pe a actiona pe lucrurile pe care le ai la indemana. Daca ti se pare ca lucrurile scapa de sub control, ia o pauza si asculta muzica care iti bucura inima si gata, te resetezi.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi ai putea decide sa devii ceva mai constient cu privire la sanatatea ta si actiunile zilnice pe care le faci ca sa o imbunatatesti. Tu ai putea sa doresti sa te inscrii sau nu la o activitate fizica, dar sigur te vei implica sa iti observi mai bine alimentatia si stilul vietii. Si ideea unui job nou ar trebui luata in calcul care se va lega de un nou capitol din viata ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO