Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru VINERI 21 DECEMBRIE 2018. Solstiţiu de iarna fericit!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de VINERI 21 DECEMBRIE 2018; astazi are loc solstitiul de iarna, la noapte vom avea cea mai lunga noapte din an. Tot la noapte, Soarele aluneca cu gratie din Sagetator in Capricorn. Este acel moment din mijlocul iernii si de dinaintea Craciunului in care tot exteriorul isi uneste energiile pentru a simti momentul special ce se apropie : Craciunul.

20 dec. 2018, 21:18
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru VINERI 21 DECEMBRIE 2018. Solstiţiu de iarna fericit!

Esti pregatit sa sarbatoresti cum se cuvine solstitiul de iarna? 

Esti pregatit pentru bucuria Craciunului? Mai mult decat atat, este pentru prima data in ultimii 19 ani cand in cea mai lunga noapte din an avem si Luna plina ! Desi oficial data de 22 decembrie 2018 este cea a Lunii pline in Rac, deja la noapte ea arata a Luna plina si energia sa este de Luna plina. Aceasta sincronicitate este purtatoarea unui mesaj important ! 

Solstitiul de iarna este un moment puternic spiritual totodata, fiind asociat cu momentul nasterii tuturor salvatorilor religiosi precum Iisus Hristos si Horus, Zeul egiptean. Nu este intamplator ca cea mai lunga noapte a anului este cea in care a avut loc miracolul nasterii divine a Mantuitorului. Este un moment de creativitate imensa pe plan fizic !

Exista un sens puternic de a renaste si noi la acest moment din an, de a ne reinventa, indiferent cand este aniversarea fiecaruia. 

Ca si pamantul de iarna la momentul solstitiului, cu totii participam la acest moment mistic de a ne crea viitorul pe care dorim sa il vedem la primavara. Tu ce vrei sa atragi in viata ta ? 

Este timpul sa iti dai permisiunea de a crede in magia celei mai lungi nopti din an … si sa iti pui o dorinta ! 

Intreaba-te, in timp ce tot Universul doarme in cea mai lunga noapte din an : cum vreau sa imi arate viitorul ? Lasa magia momentului sa patrunda si planteaza noi seminte ! 

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l :  

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Acestea sunt zile in care chiar ar fi bine sa constientizezi cat e de important sa castigi aprecierea si respectul unei anumite persoane. Nu are sens sa te superi daca acest lucru nu este inca dobandit, nu ai face decat sa inrautatesti lucrurile. Insa ai nevoie sa faci ceva care sa repuna focul inapoi in emotiile tale. 

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Azi nu ar trebui sa cauti sa gasesti o explicatie rezonabila pentru tot ce se intampla in jurul tau. Uneori nu exista una. Lasa-te purtat de emotiile din trecut care se pot prezenta prin corpul si sufletul tau. Nu are sens sa incerci sa le controlezi, ele trebuie sa iasa. In schimb, fa-ti timp sa te revitalizezi in intimitatea caminului sau la un prieten drag.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi te-ai putea surprinde intrebandu-te daca esti satisfacut. Cum stai cu viata personala ? Traiesc oamenii dupa standardele tale sau ai des un sentiment de insatisfactie ? Ar putea fi timpul sa iei anumite decizii importante in viata. Ce vrei de fapt de la viata ta ? Poate ca vei gasi niste raspunsuri noi azi. 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO