Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru VINERI 29 MARTIE 2019. Mercur direct, încă haos!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de VINERI 29 MARTIE 2019; Mercur este direct de 24 ore si deocamdata cauzeaza o oarecare nebunie desi Luna in Capricorn incearca sa restaureze ordinea. Insa inca nimeni nu stie ce se petrece ; Mercur navigheaza mult prea aproape de Neptun si te poti astepta la iluzii si nerealisme peste tot sau chiar unele cuvinte nebunesti, unele prea acuzatoare, unele prea pline de compasiune. Sunt tone de vise si sperante si confuzii, deci nu grabi lucrurile. Lasa informatia sa vina incet incet la lumina ca sa iei decizii informate.

28 mart. 2019, 21:03
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru VINERI 29 MARTIE 2019. Mercur direct, încă haos!

Luna in Capricorn este o Luna realista, pragmatica, exact tipul de energie de care avem nevoie ca sa putem stapani situatiile si sa nu alergam de colo colo haotici ca gainile pe batatura. Multumim Lunii in Capricorn pentru ce ne aduce ! Este momentul sa ne asumam responsabilitatea pentru ce se intampla de acum incolo.
 
Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Unele vise deranjante te pot lasa cu interpretari inconfortabile pe care nu le prea intelegi. Scrie-ti visele apoi incearca sa le analizezi simbolurile. Vei gasi, probabil, ca aceste vise sunt doar mesaje emotionale din trecut. Azi ai putea cauta sa evadezi din lumea reala prin vizionarea unor filme de groaza sau poate doresti sa incerci experiente neobisnuite si oarecum riscante. Fii atent ! Nu te limita dar nici nu fii nesabuit.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Prea multa preocupare si munca facuta in preajma casei te poate face sa te simti cam nemultumit azi. Atmosfera planetara te poate face si ea sa te simti cam trist. O femeie musafir sau cu care interactionezi nu ajuta nici ea prea mult situatia. Te poti simti obosit dar totodata agitat si nelinistit. Concluzie ? Fa o lunga plimbare in aer proaspat de unul singur, orice ai simti. Iti va curata capul si iti va readuce entuziasmul. 
 
Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Ai putea fi o albinuta harnica azi. poate incerci sa te pregatesti de o reuniune de familie. Nu pune presiune pe tine sa te descurci cu totul de unul singur. Sau daca tot ai ambitia sa faci prea multe, dozeaza putin treburile. Poate ca nu e cazul sa organizezi ceva prea extravagant. Si poate nu trebuie sa gatesti singur tot felul de retete.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO