Horoscop zilnic: Horoscopul zilei SAMBATA 19 SEPTEMBRIE 2020. Negocieri dificile!

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 19 SEPTEMBRIE 2020. Luna in Balanta face conjunctie cu Mercur inainte de a se intalni cu Pluto, Saturn si Marte. Ce negocieri dure! Nu exista cale de intoarcere, nici o modalitate de a multumi pe toata lumea. E un joc periculos pe care incearca sa-l faca Luna in Balanta, dar chiar nu ai cum sa-i faci pe toti fericiti.

18 sept. 2020, 20:11
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei SAMBATA 19 SEPTEMBRIE 2020. Negocieri dificile!

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Te simti pozitiv si entuziast, insa trebuie sa fii putin mai temperat. Ramai calm si pastreaza-ti o atitudine plomata. Poti evita astfel greseli greu de remediat mai tarziu. Tine-ti furia sub control, nu intra in dispute cu cei din jur.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Esti asa de sigur pe tine, in sfarsit, si pe ce iti doresti, incat orice comentariu rautacios sau critici se duc pe apa sambetei. Nimic nu te poate da la o parte de pe drumul tau bun pe care ti l-ai construit pas cu pas. Esti bine infipt cu picioarele pe pamant si ai drept punct forte determinarea. Nu e de mirare ca atingi nivele de succes care sa iti asigure un viitor excelent!

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Astazi vei gasi timp sa iti privesti ultima perioada a vietii si sa faci o inventariere realista. Asta te ajuta sa revizuiesti cum stai in relatie cu unii oameni sau situatii. Pe viitor trebuie sa nu mai ai incredere oricand si in oricine. Asta te protejeaza sa devii expus sau chiar tradat. Concentreaza-te pe propriile obiective si nu lasa factori externi sa te influenteze si dezechilibreze.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.