Horoscop zilnic: Horoscopul zilei VINERI 17 septembrie 2021. De ce te temi?

Iata horoscopul zilei de azi, VINERI 17 septembrie 2021. Alinierea dintre Venus cea diplomata si Saturn cel prudent te poate determina sa iti pui la indoiala propria valoare. Ai putea deveni anxios sau chiar sa capeti sindromul impostorului. Nu lasa acest lucru sa minimalizeze toate eforturile tale.

16 sept. 2021, 22:39
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei VINERI 17 septembrie 2021. De ce te temi?

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei VINERI 17 septembrie 2021. Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscopul zilei VINERI 17 septembrie 2021

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Venus e in cuadratura cu durul Saturn azi si poate pune o piedica cand vine vorba sa exprimi ce este in inima ta. Te poti simti brusc prea vulnerabil sa te deschizi spre cineva pe care iubesti, preferand sa petreci timp singur. De fapt, a-ti lua timp cu tine insuti in mod regulat te ajuta sa ramai centrat, dar nu daca folosesti asta ca pretext sa impingi departe de tine persoana iubita. Daca iti ignori sentimentele nu vei ajuta nicio situatie sau relatie. Acest aspect astral are loc in  sectorul recreerii, deci chiar si gandul de a face ceva distractiv ti se poate parea prea mare efort. Vezi aceste aspecte si alege constient.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

A avea grija de orice iti pare un efort mult prea mare azi. Venus e in cuadratura cu durul Saturn azi si te poti simti coplesit si enervat de nevoile altora sau de sarcinile pe care le ai de facut azi. Poti chiar sa opui rezistenta in a avea grija de tine. Te simti cam coplesit de toate, Taurule?  In loc sa iama frustrat in mancarea ta emotionala favorita, mai bine ia-ti timp liber ca sa iti reincarci bateriile. Nu fa nimic o buna parte din zi si astfel te vei pregati sa abordezi urmatoarele treburi importante.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Daca te simti blocat in legatura cu o relatie apropiata este din pricina faptului ca Venus e in cuadratura cu durul Saturn azi. Orice griji ai avea pe tema aceasta se pot deschide si te ajuta sa iti deschizi inima ca sa ai ganduri si actiuni fara aceste frici. In principal, poti simti rezistenta sa rezolvi un aspect intr-o relatie sau chiar sa asculti punctul de vedere al altei persoane. In loc sa lasi rezistenta sa iti conduca ziua, straduieste-te sa ajungi la sursa a ce iti cauzeaza blocajul.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.