Horoscop zilnic: Horoscopul zilei VINERI 18 SEPTEMBRIE 2020. Pe cine vrei sa ai alaturi?

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 18 SEPTEMBRIE 2020. Luna este in crestere si calatoreste catre zodia Balanta. Relatiile urca pe podiumul prioritatilor tale. Cu cine trebuie sa vorbesti? Pe cine vrei sa ai alaturi? Luna face opozitie cu Chiron si sextil cu Venus si iti dai seama ca nu poti face nimic sigur. Ai nevoie de cooperare pentru a reusi!

17 sept. 2020, 20:23
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei VINERI 18 SEPTEMBRIE 2020. Pe cine vrei sa ai alaturi?

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi te poate incerca o stare de confuzie si dezorientare in care ai putea pierde controlul asupra ta si asupra unei situatii. Prima ta prioritate acum este sa ai claritate. Vezi exact ce se intampla concret. Aduna-ti fortele si mintea echilibrata ca sa revii la o stare productiva de care ai nevoie. Conjunctura astrala iti poate influenta aceasta stare trecatoare insa pune acum accent pe odihna si nu te mai gandi pana maine la niciun stres.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi te simti imputernicit sa ai initiativa in toate domeniile vietii tale. Vei avansa cu dinamism si determinare. Da la o parte cu tarie orice influenta negativa si ramai focusat pe obiectivele tale.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi te pot incerca stari de nesiguranta cu privire la directia in care se indreapta viata ta si viitorul in general. Nu esti sigur care sa iti fie pozitia in raport cu o anumita situatie sau alegere. Gaseste timp ca sa ai un dialog intern cu tine insuti. Analizeaza situatia si clarifica ce simti. Dupa ce esti mai sigur legat de ceea ce vrei si cum esti in stare sa ajungi acolo, vei putea sa avansezi cu dinamism si usurinta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.