Horoscop zilnic – joi, 10 decembrie 2015. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Nativii mai multor zodii se vor stradui azi sa introduca toate evenimentele neprevazute in progamul deja incarcat pe care si l-au stabilit, fapt care poate fi de-a dreptul epuizant pentru multe persoane.

10 dec. 2015, 09:00
Horoscop zilnic – joi, 10 decembrie 2015. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC: Horoscop zilnic – joi, 10 decembrie 2015
Berbecii stiu prea bine ca este total contraproductiv sa se enerveze din nimicuri, insa azi cu greu isi tin in frau pornirile. Nativii acestei zodii sunt pusi pe harta, eliberandu-si anumite „ganduri ascunse” intr-un mod total lipsit de tact si de empatie. Din acest motiv se pot astepta ca cineva apropiat lor, chiar foarte drag, sa se supere pe ei.

TAUR: Horoscop zilnic – joi, 10 decembrie 2015
Taurii au nevoie si chiar cer mai multa sustinere din partea colegilor cu care, considera ei, ar trebui sa lucreze cot la cot, nu sa le faca munca, insa solicitarea nativilor acestor zodii risca sa fie trecuta cu vederea, daca nu chiar criticata in anumite cazuri. Totul vine pe fondul unor sarcini neprevazute care au ajuns la nativii din Taur in mod neechitabil. Nu este momentul oportun pentru a se revolta, asa ca mai bine isi duc la bun sfarsit, cum pot ei de bine, toate atributiile, iar cand apele si, implicit, ei insisi se calmeaza, isi prezinta nemultumirile cu argumente intr-un mod detaliat.

GEMENI: Horoscop zilnic – joi, 10 decembrie 2015
Este o zi exceptionala pentru nativii din Gemeni care se pot bucura de numeroase beneficii de pe urma unor interactiuni interpersonale. Poate fi vorba atat de planul personal, unde prietenii vechi au sanse sa se reconsolideze, cat si de planul profesional in care o oportunitate de munca le-a iesit in cale. Oricum ar fi, Gemenii trebuie sa-si mentina orizonturile deschise pentru schimbarile in bine ce urmeaza sa se produca.

RAC: Horoscop zilnic – joi, 10 decembrie 2015
Racii sunt foarte productivi astazi, exceland in tot ceea ce fac. Se surprind chiar pe ei insisi cu receptivitatea, eficienta si buna dispozitie de care dau dovada. Atentie, insa! Din pacate, acest „plus” de care beneficiaza Racii poate atrage priviri si cuvinte pline de invidie in mediul profesional.

LEU: Horoscop zilnic – joi, 10 decembrie 2015
Leii ar face orice astazi pentru a se putea evita responsabilitatile profesionale pe care le au. Sunt cu gandul la iesiri in oras, la oportunitati de relaxare si distractie, facand planuri concrete pentru perioada imediat urmatoare. In conditiile in care, pana in prezent, au avut rezultate bune pe plan profesional, ar fi pacat sa se compromita in vreun fel chiar spre finalul anului printr-un comportament mai neglijent.

FECIOARA: Horoscop zilnic – joi, 10 decembrie 2015
Fecioarele stiu prea bine ce au de facut azi si nimic nu le deraiaza de la cursul prestabilit. Degeaba vin fie rude apropiate, fie prieteni bun cu solicitari sau propuneri, Fecioarele nu se abat de la planurile lor. Nativii acestei zodii ar trebui, insa, sa aiba grija cum refuza persoanele care-i contacteaza cu solicitari si propuneri, caci alegand cuvintele nepotrivite risca sa le lezeze sentimentele in mod nejustificat.

Continuarea pe Lyla.ro.