Horoscop zilnic joi, 17 martie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Horoscop: Nativii mai multor zodii sunt tentati sa se deschida emotional, punand accent mai degraba pe ceea ce ii uneste in relatii cu ceilalti decat pe ceea ce ii diferentiaza. In felul acesta, exista o maxima disponibilitate de a crea noi legaturi sociale, dar si de consolida relatii mai vechi.

17 mart. 2016, 07:41
Horoscop zilnic joi, 17 martie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC

Berbecii nu au timp de pierdut pe masura ce se apropie un eveniment, o vizita, un deadline. Orice ce ii asteapta in viitorul apropiat, Berbecii sunt intens pusi pe treaba, constienti fiind ca nu pot lasa pe mai tarziu anumite obligatii si responsabilitati.

TAUR

Niste porti misterioase se deschid in fata Taurilor, generand o schimbare majora fie pe plan familial, fie profesional. Cel putin o oportunitate ii pune pe jar pe nativii acestei zodii care se caznesc sa evalueze cat mai obiectiv si profund situatia. In chestiuni specifice, foarte tehnice, Taurii ar trebui sa ceara niste sfaturi de la cunoscatori!

GEMENI

Gemenii au sansa de a-si redefini locul in lume, insa aceasta “fereastra” nu va dura mult. Nativii acestei zodii sunt in curs de reevaluare a traiectoriei carierei si isi vor asuma niste schimbari in perioada imediat urmatoare. Daca nu valorifica aceasta sansa, pe care o au in prezent, prin actiuni pozitive, s-ar putea sa ii incerce regretele mai tarziu. Modul de abordare este elementul-cheie pentru succes si, mai ales, pentru starea lor de bine: mai exact, daca vad toate chestiile pe care le au de facut ca pe responsabilitati sau ca pe surse de stres.

RAC

Racii sunt puternic emotionali astazi, iar starea lor nu se va schimba curand. Pe acest fond, sunt predispusi la discutii aprinse, la dezamagiri, la momente de razvratire si apoi de regret. Din fericire insa, nicio actiune intreprinsa sau vorba aruncata nu va afecta pe termen lung nativul din Rac, fiind doar chestiuni pasagere care, in esenta, nu conteaza. Totusi, daca ar constientiza asta Racii chiar acum, ar trece prin mai putine stari negative.

LEU

Leii primesc critici fata de care inclina sa se revolte. Insa, in loc sa ia in nume de rau criticile celorlalti, ar face mai bine sa se asculte si sa le rumege putina vreme, caci multe dintre ele sunt, intr-o anumita masura, fundamentate si chiar meritate. Chiar daca este “Regele junglei”, nativul din Leu ar trebui sa accepte ca nu este atotstiutor.

FECIOARA

A-si propune teluri ambitioase este esential pentru fericirea viitoarea a nativilor din Fecioara. Pe de alta parte, azi ar fi mai indicat sa faca un pas inapoi si sa priveasca, sa analizeze, nu sa actioneze cu avant, indiferent cat de bune sunt intentiile lor. Abia dupa o analiza temeinica a ceea ce au reusit in ultimele luni vor putea Fecioarele sa-si seteze alte teluri ambitioase si, mai cu seama, realiste.

Continuarea pe lyla.ro