Horoscop zilnic JOI 18 OCTOMBRIE 2018. Iată sfatul ASTROLOGIC al zilei pentru TINE!

Astazi este o zi in care este bine, chiar important, sa avem grija la cuvintele rostite, datorita intersectiei dintre Luna, Marte si Mercur. Luna este in Varsator, vei simti nevoia sa te conectezi cu oamenii, sa te amesteci in multime, sa socializezi liber si nestingherit. Fie ca te intalnesti cu lume, fie ca o faci electronic, mintea si starea de spirit sunt potrivite pentru aceasta energie.

17 oct. 2018, 20:10
Horoscop zilnic JOI 18 OCTOMBRIE 2018. Iată sfatul ASTROLOGIC al zilei pentru TINE!

Insa este posibil sa intalnesti oameni cu opinii foarte diferite de ale tale, din cauza cuadraturii Lunii cu Mercur. Discuta orice cu oricine, vezi cat de departe puteti ajunge cu discutia. Fii atent, insa sa nu escaladati conflicte, pentru ca apare si Marte in ecuatie, planeta energiei, actiunii si razboaielor!

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de JOI 18 OCTOMBRIE 2018:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Spre deosebire de caini, pisicile nu pot fi vegetariene din motive fiziologice, deci au neaparat nevoie de proteina animala ca sa traiasca. Trebuie sa te gandesti la nevoile care nu pot fi impinse la o parte si sa te asiguri ca ele sunt implinite in lumea ta. Chiar daca nu sunt foarte simple, ele nu trebuie ignorate.

Ceea ce iti doresti nu se va putea implini daca continui sa tii prea stans de aspecte din trecut. Lasa-ti sentimentele sa te calauzeasca si vei fi surprins cat de repede iti poti implini dorintele.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Iti doresti sa te focusezi cu usurinta pe viitor si pe planurile la care ai tot lucrat. Cu toate acestea, nu vei foarte clar cum se vor dezvolta anumite aspecte in timp si te incearca o oarecare temere daca este bine sau nu pentru toata lumea implicata directia pe care mergi. Gandeste-te la detalii, dar nu merge foarte departe. Adopta un ritm mai ponderat acum. Si sa stii ca critica de sine nu este vibratia cea mai buna pentru tine acum. Ai nevoie sa faci ca totul sa fie mai usor si sa curga lin spre inainte.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

In nevoia ta de siguranta emotionala si relatii solide care sa nu se schimbe peste noapte, poti avea o dificultate in a-ti intelege propriile alegeri si solutii care nu pot dura. Da-le si altora o sansa sa straluceasca cu propriile lor idei si propuneri, calauzindu-te spre pasul urmator de parcurs.

Nu trebuie sa faci prea multe ca sa fii respectat azi. Aceasta este una din acele zile in care complimentele pot curge usor spre tine iar atmosfera creata de tine depaseste asteptarile tuturor. Lasa-te sa curgi cu fluxul vietii si bucura-te unde te duce.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.