Horoscop zilnic JOI 2 AUGUST 2018. Tu cum îţi iei puterea înapoi?

Horoscop zilnic. Iată horoscopul zilei de JOI 2 AUGUST 2018 pentru fiecare zodie. Să fii atent la această zi pentru că Marte şi Uranus sunt în careu. Ceva se va reaşeza adânc în ţine. Gata, s-a terminat cu faţă bună sau cu băiatul drăguţ şi docil, cu vechiul tu. Acum vrei să te ridici drept şi să îţi iei puterea înapoi de unde ai rătăcit-o sau cedat-o de bună voie. Dacă îi prinzi pe adversari nepregătiţi, cu atât mai bine.

01 aug. 2018, 20:00
Horoscop zilnic JOI 2 AUGUST 2018. Tu cum îţi iei puterea înapoi?

Luna este inca in Berbec iar Berbecului ii plac confruntarile sanatoase, deci fii pe faza.

 

Marte, planeta energiei si actiunii, este acum retrograd iar rebelul Uranus va intra retrograd in Taur in luna august pana in ianuarie 2019.

Acest aspect dintre cele doua astre ne da o puternica nevoie dar si energie de a rupe barierele oricarei restrictii si sa fim rebeli impotriva autoritatii. O tendinta de a actiona impulsiv fara a ne gandi la consecinte poate duce la tulburari si chiar violenta in viata noastra.

Este bine sa fim constienti de aceasta energie extrem de dinamica pe care o putem canaliza in schimb spre schimbari creative si inventive dar si spre o viata personala revigorata.

Trebuie sa gasesti si tu acel domeniu din viata ta in care chiar sa rupi regulile si sa te distrezi.

Nu ai cum sa restrictionezi aceasta energie intensa si neregulata, asa ca mai bine profita de ea ca sa iti exprimi partea din tine nebuna, creativa sau inventiva intr-un mediu stabil.

Daca ai un loc de munca foarte structurat si cu ierarhii bine puse la punct, atunci trebuie sa gasesti un context creativ social, sexual sau de hobby ca sa manifesti acest val de energie rebela si nonconformista.

Chiar trebuie sa fii diferit si sa iti hranesti si ingrijesti propriile greseli, cu iubire de sine.

Nu ai cum evolua daca ramai tot timpul obedient in fata oamenilor si sistemelor deja existente, daca faci totul pentru ca „asa trebuie” sau „asa se face”.

Lumea nu se poate schimba daca nu exista oameni dispusi sa rupa modelele anterioare de a trai, dar trebuie sa o faci echilibrat, nu cu violenta si distrugere.

Horoscopul weekend-ului este aici.

Iata horoscopul zilei de JOI 2 AUGUST 2018 din punct de vedere al influentelor astrale:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Te simti creativ si cauti permanent moduri sa iti imbunatatesti aceasta caracteristica. Ai grija ca in conversatii sa fii diplomat si profesionist, certurile nu sunt in avantajul tau acum. Incearca sa nu fii incapatanat si prea absolut in punctele tale de vedere pentru ca opiniile altora iti pot da raspunsurile cautate.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Prioritatea ta principala acum este sa iti imbunatatesti relatiile cu cei la care tii si pe care ii respecti. Vei reusi in aceasta directie ! Ai grija la cuvinte si incearca sa eviti neintelegerile. Vei vedea ca deschizand canale de comunicatie cu cei dragi, te va ajuta sa te simti mai bine si mai calm zi de zi dar si in alte aspecte ale vietii.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Tinzi sa fii nesigur despre mai multe aspecte ale vietii tale si asta te face sa nu ai destula incredere in judecata ta. Te intorci fie spre partener pentru ajutor fie spre asocieri in care ai incredere. Acestia iti vor da sfaturi valoroase si asta te ajuta sa ai mai multa incredere in procesul tau de luare de decizii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.