Horoscop zilnic JOI 23 AUGUST 2018. Bun venit de azi în Fecioară!

Astazi, Soarele intra in Fecioara ceea ce inseamna ca intram pe ultima suta de metri a verii. Fa tot ce pot fi acest soare de final de august, in curand va fi toamna. Soarele in Fecioara ne schimba energia ca sa ne concentram pe toate acele detalii care fac ca lumea sa functioneze eficient.

22 aug. 2018, 19:47
Horoscop zilnic JOI 23 AUGUST 2018. Bun venit de azi în Fecioară!

Fecioara se concentreaza pe fiecare copac in parte care contribuie ca intreaga padure sa fie frumoasa si armonioasa. Ea se uita la fiecare bucata de nisip in parte pentru ca intreaga plaja sa fie superba. Si tot ea este responsabila pe toate acele lucruri de zi de zi, obiceiurile, dieta, sportul, sarcinile de facut, rutina de dormit. Natura este plina de procese inteligente. Care sunt ale tale.

Soarele in Fecioara te ajuta sa pui egoul deoparte.  

Gata cu drama. Gata cu preumblatul sub soarele verii fara griji. Este timpul sa trecem la treaba si sa o facem bine. Si Luna in Capricorn de azi este de acord cu fix acelasi lucru si abia asteapta sa ne sustina sa obtinem rezultate tangibile.

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Incepand de astazi, ti se schimba focusul pe elemente constructive care sa iti sustina scopurile si ambitiile. Soarele mutat in inteleapta Fecioara este si aliniat cu Saturn si uranus, ceea ce iti permite sa iti cultivi calitatile de disciplina si gandire profunda ca sa faci si mai multe lucruri. Relatia ta cu seful tau sau cu cineva autoritar va fi mai productiva.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Incepand de astazi vei putea primi o oportunitate unica de a avansa cu ideile tale creative si inovatoare. Cu focus pe zona de relaxare si expresie de sine, Soarele face anumite aspecte pozitive aici si primesti un flux de energie practica si impamantata care sa te inspire sa mergi mai departe cu un proiect la care te-ai gandit intens. Fii curajos si simte momentul!

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Primeste oportunitatea de a-ti dedica mai mult timp tie insuti. Soarele se muta intr-un sector reflectiv pentru tine si te poti simti inclinat sa explorezi subiecte mai profunde ce au fost tinute deoparte de ceva vreme. Aspecte pozitive astrale iti vor permite sa iti accesezi rezervele de putere ca sa faci fata situatiilor pe care ai avut tendinta sa le eviti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.