Horoscop zilnic JOI 27 SEPTEMBRIE 2018. De ce Soarele şi Marte ne fac o zi bună?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de JOI 27 SEPTEMBRIE 2018, astazi Soarele este in trigon cu planeta Marte responsabila de energia, actiunile si impulsurile noastre. Astrologia ne da indicii pretioase cu privire la tendintele cosmice ce se reflecta asupra oamenilor, insa pentru a fi stapani ai vietii noastre, este foarte util sa citim tendintele astrale, influentele ceresti apoi sa ne reamintim ca avem liber arbitru, ca nu suntem victime si ca oricand putem crea prin intentie realitatea dorita : fie beneficiem de tot ce citim bun astral, fie ocolim tendintele nefaste astrale in viata de zi cu zi.

26 sept. 2018, 20:25
Horoscop zilnic JOI 27 SEPTEMBRIE 2018. De ce Soarele şi Marte ne fac o zi bună?

Soarele in trigon cu Marte este unul din cele mai bune aspecte in astrologie care sa ne scoata la lumina abilitatile creative. Sub acest tranzit, esti confortabil cu tine si ai un ego sanatos. Cosmosul ne da o portie serioasa de incredere de sine, asa, cadou, precum si entuziasm de viata. Este, deci, un moment ideal sa te gandesti si sa incepi proiecte noi. Ar trebui sa te simti puternic si curajos si sa ai  initiativa de a pune energia in miscare si sa abordezi sarcini dificile.  

Este un moment excelent sa impresionezi pe cineva, in special un superior la munca sau pe cineva special din viata ta privata.

O chemare sexuala crescuta este sustinuta de o carisma crescuta si de un farmec magnetic.

Poti intelege ce te motiveaza acum, din pricina unei constientizari clare a dorintelor primare. Vei simti un imbold puternic sa actionezi sub acest tranzit si sa iti urmezi instinctele. 

Este un tranzit castigator, sa ne bucuram de el! 

Nu uita ca suntem in zodia Balantei iar energia sa influenteaza fiecare zodie in parte. Citeste aici totul despre ce ne aduce viata o luna de zile in aceasta zodie ! 

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de JOI 27 SEPTEMBRIE 2018

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Este o vreme cruciala pentru multe domenii ale vieti tale. Dar, intrucat tu stii exact ceea ce doresti, vei lua masurile cele mai potrivite. Fii totusi atent, pentru ca fiecare pas facut are consecinte directe in viitorul tau. 

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Aspectele astrale ale zilei iti favorizeaza comunicarea cu cei din jurul tau si in relatiile interpersonale. Vei fi in stare sa te reconectezi cu oamenii de care te-ai separat la un moment dat dar pe care inca ii pretuiesti si respecti. Si iti poti face si noi prietenii care iti vor face viata de zi cu zi mai placuta.  

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

A venit momentul sa te opresti sa pretinzi ca totul este chiar roz in viata ta si sa privesti realitatea asa cum este ea. Tu recunosti ca lucrurile pot fi si mai bune. Deci, este timpul sa faci ceva in plus sau diferit in acest sens. De tine depinde sa abordezi lucrurile cu propriile-ti maini si sa iti schimbi cursul vietii asa cum vrei. Nu lasa indoiala sa iti submineze eforturile. Vei vedea ca acesta este modul de a obtine mai multa pace si fericire.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO