Horoscop zilnic LUNI 1 OCTOMBRIE 2018. Pluto direct începe să acţioneze!

Horoscop zilnic. Iată horoscopul zilei de LUNI 1 OCTOMBRIE 2018, prima zi de octombrie şi totodată prima zi în care Pluto, planetă morţii, naşterii, regenerărilor este în mişcare directă, după 5 luni de retrograd. Pluto da startul unei luni intense şi unei săptămâni fierbinţi ! Pasiunile ating cote înalte şi, după o întreagă vară în care am muncit fiecare să dăm drumul trecutului, acum suntem pregătiţi pentru pasul următor.

30 sept. 2018, 19:49
Horoscop zilnic LUNI 1 OCTOMBRIE 2018. Pluto direct începe să acţioneze!

Micuta planeta Pluto a fost scoasa de NASA din statutul de planeta, insa asta nu inseamna ca nu este deosebit de puternica ca si efect. Pluto reprezinta in astrologie schimbarea si reinnoirea totala si radicala. Este acel tip de schimbare care iti cere sa arzi podurile de legatura cu ce nu mai trebuie sa fie in viata ta. Ai avut toata vara sa revizuiesti situatii si sa iti gasesti puterea de a da drumul. Acum esti pregatit sa mergi inainte si esti activ capabil sa actionezi.

Ce iti aduce Pluto revenit direct in Capricorn incepand de astazi, citeste aici!

Luna este in Gemeni in prima parte a zilei, ne sustine inceputul de saptamana cu energie si curiozitate pentru oameni, intalniri, conversatii, mesaje, conexiuni. Ai incredere in instinctele tale !

Venus urmeaza sa intre in retrograd peste cinci zile. Va fi nevoie sa fim intelepti si conservatori in relatiile de iubire. Ne pregatim de acum. 

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de LUNI 1 OCTOMBRIE 2018:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Oportunitatile abunda in viata ta si poti fi subiectul unor oferte care vin din stang, dreapta si din fata. Afla toate detaliile, citeste cu atentie tot ce ti se propune pe scris si pune negocierile serioase in stand by pana cand esti sigur ca ai inteles totul clar. Problemele de familie sunt aproape de finalizare fara prea mult efort din partea ta. 

Iata horoscopul saptamanal 1-7 octombrie 2018! Afla ce aduce pentru zodia ta

Cum iti va merge in luna octombrie in functie de zodie ? Citeste aici. 

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Nu te lasa amagit de false promisiuni azi, draga Taur, pentru ca asta te poate impinge spre greseli. Incearca sa ignori ceea ce incearca altii sa iti vanda sau bage pe gat si tine de calea ta prin intuitia ta. Orice potentiale intelegeri viitoare vor trebui analizate cu atentie si in detaliu. Daca esti in dubiu, cere un sfat unei persoane de incredere. Nu vorbi despre planurile tale de viitor cu nimeni inainte de a fi sigur ca este sunt sigure.

Iata horoscopul saptamanal 1-7 octombrie 2018! Afla ce aduce pentru zodia ta

Cum iti va merge in luna octombrie in functie de zodie ? Citeste aici.  

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Cei dragi vor avea nevoie de ajutorul tau azi, draga Gemeni. Nu iti intoarce spatele de la ei. Nu te teme sa oferi solutii la probleme cand vezi foarte clar care este cea mai buna cale inainte. Norocul este de partea ta si te simti din ce in ce mai bine drept consecinta. Unele mici intarzieri pot aparea ca sa iti testeze rabdarea, dar sunt doar inconveniente temporare

 Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.