Horoscop zilnic LUNI 15 FEBRUARIE 2021. Pregatit de actiune?

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 15 FEBRUARIE 2021. Energiile dinamice ale Universului te incureajeaza sa continui acele planuri indraznete pe care le-ai inceput. Nu te lasa descurajat de o eventuala curba descendenta.

14 feb. 2021, 22:59
Horoscop zilnic LUNI 15 FEBRUARIE 2021. Pregatit de actiune?

Horoscop zilnic LUNI 15 FEBRUARIE BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Tu si ceilalti membri ai casei puteti decide subit sa investiti timp meticulos in una din acele curatenii generale in casa. De regula este o idee buna, dar azi ar implica sa muncesti prea mult si sa faci prea multe. Chiar ai nevoie sa debarasezi dulapuri si sa speli geamuri ? Aspira si sterge praful dar dedica-ti ziua ramasa pentru relaxare !

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

In general, tu esti o persoana foarte sociabila si astazi nu ai de gand sa te dezminti si sa o iei mai usor. Invitatii la petreceri, intalniri intime la o cafea, toate continua sa curga si sa faca parte din viata ta. Ar putea fi prea multe de gestionat, deci ar trebui sa le refuzi pe unele. Iar asta este impotriva firii tale. Tu nu vrei sa ratezi nimic. Alege ce e mai important si lasa-le pe restul.

Citește și: Horoscop Voropchievici 15-21 februarie 2021. Necazuri după Ziua Îndrăgostiţilor

Horoscop zilnic LUNI 15 FEBRUARIE GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Poate ca ti-ai pierdut controlul uzual de a fi chibzuit financiar si ai cam cheltuit in ultimul timp. Nu te ingrijora. Totul a fost pentru un scop bun. Nu este nimic ce nu poti gestiona si cu siguranta aceste cheltuieli nu te-au falimentat. Situatia este oricum temporara. Imaginea financiara arata bine pentru tine in urmatoarele luni. Fa maxim din ea !

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

Pe agenda zilei de azi pot fi prea multe telefoane primite si date si prea multe vizite, cel putin in intentie. Ai putea avea si drumuri de ultima ora aparute in cartierul tau. Aglomeratia si traficul iti iau din energie, insa starea ta de entuziasm si buna dispozitie te ajuta sa tolerezi orice conditii care altfel sunt frustrante. Mai mult, te mai si distrezi !

CITEȘTE ÎN CONTINUARE PE SFATULPARINTILOR.RO.