Horoscop zilnic LUNI 16 IULIE 2018. Ce îţi aduce Luna în Fecioara azi?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de LUNI 16 iulie 2018 pentru fiecare zodie. Bun venit in ultima saptamana traita in zodia Racului 2018 ! Pe 23 iulie, fix peste o saptamana, intram in maiestuosul, stralucitorul si demnul Leu impreuna cu Soarele. Pana atunci, ne asteapta o saptamana in care evenimentele astrale nu sunt multe si coplesitoare – a fost suficienta recenta eclipsa partiala de Soare in Rac de vineri 134 iulie, care va continua sa isi lase efectele si mesajele asupra fiecarei zodii in aceasta saptamana.

15 iul. 2018, 20:14
Horoscop zilnic LUNI 16 IULIE 2018. Ce îţi aduce Luna în Fecioara azi?

Ce se intampla in saptamana 16-22 iulie 2018 cu fiecare zodie afla aici.

Astazi, startul saptamanii este dat de prezenta Lunii in Fecioara. Luna in Fecioara adora sa critice, asadar atentie la acest aspect la tine si la altii.

Precum Luna in Fecioara, si tu trebuie sa aplici aceeasi atitudine meticuloasa de atentie asupra tuturor detaliilor din viata ta. Luna in Fecioara este cea mai fericita atunci cand in jurul ei este foarte ordine si curat si cand isi poate indrepta mintea analitica pentru a rezolva problemele si a face ca toti si toate sa functioneze intr-o maniera si mai eficienta.

Ziua incepe cu Luna in conjunctie cu Venus, aflata si ea in Fecioara, deci iata o influenta pozitiva pentru relatiile de tot felul. Daca ai o lista lunga de lucruri de facut, astazi primesti energia benefica sa incepi sa rezolvi din ele si sa le bifezi, rand pe rand, drept realizate cu eficienta, spre incantarea ta.

Spre seara, Luna in Fecioara e in opozitie cu Neptun si este timpul sa iti ridici picioarele pentru relaxare cu o bautura preferata la indemana.

Cum te impacteaza eclipsele verii 2018 in functie de zodie citeste aici.

Iata horoscopul zilei de LUNI 16 iulie 2018 din punct de vedere al influentelor astrale:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi poti simti nevoia sa recuperezi timp si energie investita in relatia cu vechi prieteni pe care i-ai cam neglijat in ultima vreme. Astrele iti sugereaza sa faci asta si sa te bucuri de orice asemenea reunire. Starea ta de entuziasm iti va lumina orice activitate. Franchetea si onestitatea sunt cele ce te deosebesc de multi altii azi. 

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi vei avea tendinta de a face prea mult pe seful sau sefa, de a fi prea dur cu subordonatii sau colaboratorii si ii poti face sa se simta groaznic si sa devina ostili. Insubordonarea lor iti poate coroda respectul primit si deci lucrurile sa fie greu de functionat intre voi. Desigur ca aceasta situatie si stare de spirit se poate rasfrange negativ asupra contactelor profesionale si intereselor tale. Este, asadar, vital sa fii foarte sensibil si empatic cu cei din jur. Poarta-te cu altii asa cum te-ai purta cu tine.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi vei incerca sa gandesti solutii creative de a-ti face rutina zilnica in orice domeniu, ca sa mai rupi ritmul monotonei si plictiselii curente. Trebuie insa sa te amesteci mai mult printre oameni si sa practici umilinta. Pot veni musafiri in vizita acasa si poti avea seara petrecuta intr-o conversatie relaxanta cu prieteni, familia sau vecini. 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO