Horoscop zilnic LUNI 24 SEPTEMBRIE 2018. Undă verde de la Marte şi Mercur! Află la ce!

Iata horoscopul zilei de LUNI 24 SEPTEMBRIE 2018, intram in prima saptamana a zodiei Balantei si ultima a lunii septembrie 2018 ! Cu o zi inaintea marii Luni pline in Berbec de maine, astazi are loc in Cosmos un trigon dintre Mercur, planeta comunicarii, aflat in diplomata Balanta si Marte, planeta energiei si actiunilor noastre. Acest trigon ne pune semaforul pe verde.

23 sept. 2018, 20:18
Horoscop zilnic LUNI 24 SEPTEMBRIE 2018. Undă verde de la Marte şi Mercur! Află la ce!

Da, este timpul sa o tii tot inainte cu ideile tale, in special daca ele includ intelegeri si colaborari de tot felul. Exista un element de destin in dealurile ce se intampla astazi pentru ca Marte si Mercur – si in curand si Soarele – toate se conecteaza cu puncte de eclipsa de pe cer. Cosmosul ne sustine actiunile de azi chiar si dupa ce ziua se va fi dus.

Acum totul este despre relatii de tot felul.

Este despre idealuri impartasite si a gasi impreuna o baza comuna.

Desigur, este indicat sa fii flexibil pentru a-ti ajuta planurile inainte de a le pune in actiune, daca este cazul, pentru ca relatiile sa fie armonioase.

Iar Luna plina este pregatita anume sa sustina aceste ajustari, lasandu-te fara dubiu ce ai de facut. 

Saptamana este intensa si cu efecte speciale pentru fiecare zodie, sub aceasta Luna plina in Berbec de maine.

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de LUNI 24 SEPTEMBRIE 2018 :

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi este o zi in care iti simti puterea si taria. Ai muncit mult sa fii in forma buna fizica si mentala. Ai investit si multa energie in viata ta profesionala si sigur vei culege rezultatele. Cu energiile planetare ale zilei, te poti astepta la intimitate mai mare in viata ta personala. Bucura-te de aceasta stare speciala.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Timpul este potrivit sa te instruiesti mai bine pentru o abilitate particulara sau sa obtii o diploma intr-un domeniu care te intereseaza. In prezent, succes bun si noroc de avere sunt indicate pentru zodia ta acolo unde investesti energia si focusul cel mai mult. Daca te-ai gandit sa iti valorifici abilitatile de comunicare, ia in calcul un curs pe acest domeniu. Poate esti tentat sa organizezi o calatorie dorita de ceva vreme. 

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Circumstantele astrale iti sunt favorabile daca te gandesti sa investesti in domeniul imobiliar. Orice forma de investitie este, de fapt, interesanta pentru tine acum. Fii pregatit sa te intalnesti cu o cunostinta tanara azi de la care vei putea primi o informatie valoroasa pentru tine. Deasemenea, vei putea avea un beneficiu special in urma unui mail sau telefon, deci fii pe faza. Chiar daca nu ai planificat nimic, ai putea ajunge pe seara sa te vezi cu un prieten mai vechi sau cu o ruda.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.