Horoscop zilnic, luni 26 august 2019. Ce ţi-au pregătit astrele pentru începutul săptămânii

Publicat: Duminică, 25 August 2019 14:51 // Actualizat: Duminică, 25 August 2019 14:51 // Sursa: romaniatv.net

Iată care sunt previziunile astrale pentru începutul de săptămână.

Berbec 
Se conturează la orizont îmbunătăţiri ale veniturilor tale salariale şi schimbări vizavi de condiţiile de muncă. Deocamdată, poţi câştiga mai mult din colaborări şi proiecte comune cu alţii sau partenerul de viaţă îţi oferă sprijin şi susţinere necondiţionate. Evită cheltuielile nefondate şi planurile de investiţii. După-amiază răsfaţă-ţi simţurile cu o muzică bună, o mâncare rafinată şi o companie pe măsură. 

Taur 
Sunt momente bune pentru a te debarasa de vechile tipare comportamentale, de a renunţa la obiceiurile nepotrivite sănătăţii tale şi de a-ţi alcătui planuri noi. Beneficiezi de suficientă energie astrală pentru a desfăşura activităţi care presupun efort fizic, dar nu forţa notă. După-amiază bucură-ţi sufletul cu o plimbare în aer liber, cu vizitarea unei expoziţii de artă sau a unui magazin de obiecte decorative. 

Gemeni 
Evită activităţile care necesită eforturi şi ocupă-te doar de cele de rutină. Organismul tău este obosit şi are nevoie de odihnă, relaxare şi puţin răsfăţ. Nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale. La serviciu poţi descoperi conflicte ascunse, însă sunt momentane. Totuşi, fii cu ochii în patru vizavi de tot ce se petrece în sfera profesională, că să poţi lua măsurile necesare la timpul potrivit. 

Rac 
Zi importantă la capitolul prieteni şi protectori. Ar fi bine să ţii la distanţă persoanele care se apropie prea mult de tine. Evită să îţi divulgi secretele şi planurile de viitor, mai ales cele careprivesc familia ta şi casă în care locuieşti. Mentalul tău este excelent luminat de astre, aşa încât ascultă-ţi mai mult vocea interioară şi mai puţin ce îţi spun ceilalţi. Este nevoie să te concentrezi mai mult pe relaţia cu persoana iubită şi cea cu copiii. 

Leu 
Sunt posibile dispute profesionale cu şefii sau cu persoanele cu autoritate. Fii prudent, pentru că eşti nerăbdător, dornic de acţiune şi apelezi fără să îţi dai seama la riposte. Neplăcerile tale pot porni de la rude sau prieteni apropiaţi. Aceştia fie că vorbesc despre tine în necunoştinţă de cauză, fie că te solicită prea mult pentru treburile lor şi, astfel, tu ai prea puţin timp pentru îndatoririle socio-profesionale. 

Fecioara 
Este o zi bună pentru rafinare sufletească şi pentru activităţi care să te poarte spre tărâmuri străine. Mentalul tău este conectat la idealuri măreţe, însă datorită faptului că nu le poţi realiza aşa cum ţi-ai dori, ai tendinţa de a renunţa repede. Recomandabil este să îţi fixezi clar ce vrei să faci şi să laşi că universul să lucreze în favoarea ta. După-amiază rezervă-ţi momente de meditaţie pe muzică de relaxare sau lecturează o carte bună. 

Balanţă 
Ziua aduce momente favorabile pentru achitarea facturilor, taxelor sau pentru a relaţiona cu instituţii financiare. Pe de altă parte, ai putea cheltui şi pe lucruri necesare ţie, cum ar fi o bijuterie, un obiect vestimentar nou sau pentru tratamente de îngrijire corporală. Fereşte-te de împrumuturi sau planuri de afaceri pe termen lung. Totodată, ar fi bine ca după-amiază să faci o sesiune de comunicare cu ţine însuţi şi să vezi cum trebuie să îţi îmbunătăţeşti condiţiile de viaţă şi relaţiile cu ceilalţi. 

Scorpion 
Relaţiile parteneriale sunt răscolite astăzi. Partenerul de viaţă sau colaboratorii îţi pot reproşa faptul că eşti prea interiorizat şi ocupat de problemele tale. Discuţiile de astăzi vin din conflicte ascunse care cu greu pot fi desluşite. Recomandabil este să asculţi atent ce ţi se spune şi să îţi analizezi poziţia în cadrul oricărui tip de parteneriat. Susţine-ţi opiniile, însă ţine cont şi de nevoile sau doleanţele celorlaţi. Până la urmă ai nevoie şi de ei în viaţa ta! 

Săgetător 
Gândurile îţi zboară la prieteni şi la timpurile plăcute petrecute împreună, însă treburile cotidiene de acasă sau de la serviciu nu îţi acordă răgaz prea mult pentru visare şi distracţie. Provocările colegilor sunt la cote mari, de aceea fii prudent şi lucrează atent ce intră în indatoririrle tale de muncă. De evitat pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. După-amiază rezervă-ţi momente pentru o plimbare în aer liber şi odihnă mai multă. 

Capricorn 
Ziua este favorabilă activităţilor recreative şi socializării cu persoane interesate de aceleaşi hobby-uri ca şi tine. Antrenează-i şi pe cei dragi la joc şi distracţie, planificând pentru aceştia o ieşire în aer liber sau o serată dansantă. Totuşi, persoana iubită sau copiii îţi pot tăia elanul, însă cu puţin efort şi înţelegere vizavi de toanele celorlalţi poţi depăşi totul cu bine. Ai grijă şi îndeplineşte-ţi corect şi la timp treburile de la serviciu, deoarece un şef te tot urmăreşte. Intenţiile sale sunt de a-ţi oferi o funcţie de răspundere, aşa încât fii pe fază. 

Vărsător 
Îţi sunt favorizate curăţeniile generale şi redecorarea spaţiului locativ. Dialogurile cu membrii familiei se pot purta pe tonuri ridicate, însă poţi depăşi diferenţele de opinie dacă îţi deschizi inima şi laşi spiritul tău altruist la vedere. Totodată, ar fi bine să planifici călătorii îndepărtate alături de cei dragi, aspect care i-ar bucura şi împăca imediat. 

Peşti 
Ziua se anunţă cu multe drumuri pe distanţe scurte, în diverse scopuri. Totuşi, un motiv important poate fi legat de achitarea unor datorii restante, fie unor instituţii oficiale, fie unor rude sau prieteni. Pe de altă parte, cineva din anturajul apropiat îţi poate cere bani cu împrumut sau dacă cineva trebuie să îţi înapoieze bani sau un obiect, lucrurile se pot amâna. Gândurile îţi sunt bulversate şi cu greu poţi discerne ce se petrece în relaţiile cu ceilalţi. Recomandabil este să te detaşezi de problemele celor din preajmă şi să nu intervii sub nicio formă în viaţă lor. 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
horoscop horoscop zilnic 26 august 2019 horoscopul zilei 26 augut 2019
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
HUFF.RO
Brigitte Pastramă DE NERECUNOSCUT la 20 de ani, fără operații estetice. Care este de fapt, numele ei de fată
Brigitte Pastramă DE NERECUNOSCUT la 20 de ani, fără...
HUFF.RO
HUFF.RO
1
EUR
4.8721
RON
01 Oct
noapte 11 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H