Horoscop zilnic LUNI 26 martie 2018. Ce îţi aduc astrele în prima zi a săptămânii!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei pentru LUNI 26 martie 2018, prima zi a noii saptamani calendaristice si astrale 26 martie – 1 aprilie 2016, o saptamana in care Mercur este instalat retrograd pana pe 14 aprilie, ultima saptamana a lunii martie, prima saptamana de dupa schimbarea la ora de vara si totodata cea in care asteptam marele eveniment al finalului de martie, Luna plina albastra din 31 martie 2018.

25 mart. 2018, 20:32
Horoscop zilnic LUNI 26 martie 2018. Ce îţi aduc astrele în prima zi a săptămânii!

Asadar, bine am venit cu totii intr-o noua saptamana palpitanta si plina de provocari, experiente si emotii, in care suntem sustinuti de astre pentru a ne trai experientele si implini destinele.

Poti citi aici: A inceput zodia Berbecului! Ce inseamna pentru zodia ta? 5 moduri sa profiti de zodia Berbecului pentru binele tau. 

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi poti face schimb de cuvinte de iubire, poate de o natura foarte idealista, cu partenerul tau. Unul poate si scrie un poem sau un cantec celuialt sau macar un text mai special. Aceasta experienta poate fi foarte vindecatoare si transformatoare, deci va va face pe amandoi sa va simtiti foarte bine. Singurul impediment este ca va vedeti unul pe altul prin ochelari rozalii. Tine minte ca ambii sunteti oameni si deci aveti si defecte. Bucura-te de zi. 

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Studiul unor subiecte intelectuale sau spirituale ce te intereseaza mult te pot tine acasa pana spre pranz astazi. Te-ai putea intalni cu cineva cu care sa discuti precouparile tale iar discutiile pot lua turnura idealistica, a imaginatiei si chiar mistica, ceea ce poate fi inspirational pentru toti cei implicati. Noteaza si retine concluziile, vei avea nevoie de ele. 

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Intuitia sporeste comunicarea de toate tipurile astazi. Daca te-ai gandit sa scrii, astazi e o zi buna sa incepi. Mintea ta este foarte expansiva si imaginatia iti lucreaza la un nivel foarte ridicat. Inspiratii ce nu iti vin in mod normal vor veni acum, adaugand un nivel mult mai adanc muncii tale. Profita de aceasta ocazie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO