Horoscop zilnic LUNI 27 AUGUST 2018. În sfârşit, Marte iese din retrograd azi!

Marte in Capricorn iese din miscarea retrograda in care se afla de doua luni si reincepe miscarea directa si probabil ca deja te simti destul de incarcat si energizat ! Cu Luna in Pesti aflata in trigon cu Jupiter, avem o intreaga zi plina de oportunitati.

26 aug. 2018, 20:01
Horoscop zilnic LUNI 27 AUGUST 2018. În sfârşit, Marte iese din retrograd azi!

In cele doua luni de Marte retrograd, probabil ca te-ai simtit fie prea epuizat, obosit, cu somnul dereglat, furios, fara entuziasm.

Insa acum gata, lucrurile incep sa isi revina o data cu miscarea directa a planetei rosii a energiei, actiunii si pasiunii primare. Asteapta insa rabdator pentru ca la o asemenea schimbare de sens, Marte are nevoie de aproape o luna inainte de a se angaja deplin in miscarea directa.

Sunt sanse destul de mari sa fi simtit deja pe Marte ca isi incetineste miscarea retrograda, prin valuri de entuziasm in diverse domenii ale vietii. Reincepem cu totii sa ne regasim, incet incet, simtul normalitatii in vietile noastre, dupa agitata vara cu eclipse si atatea astre retrogade.

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de LUNI 27 AUGUST 2018

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi este ziua in care Marte, planeta ta personala, in sfarsit incepe sa mearga direct dupa lunga perioada retrograda, iar tu te afli intr-o stare si dispozitie mai relaxata pe masura ce Luna in Pesti se aliniaza cu Neptun. Energiile pe care le experimentezi pot fi cele pe care le primesti de la altii. Daca este asa, este mai bine sa le lasi sa curga in afara ta fara sa le manifesti. Urmatoarele doua saptamani iti vor vedea ambitiile cristalizate.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi sunt reliefate aspectele sociale din harta ta, facand ca zilele urmatoare sa fie incantatoare. Daca esti implicat cu prieteni ce au inclinatii creative, va fi frumos sa participati la concerte sau alte manifestari culturale. In plus, dinamicul Marte merge mai departe in sectorul tau ce tine de orizonturi indepartate, dandu-ti un plus de energie sa treci de limitari.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Pe masura ce Mercur, planeta ta personala, face un unghi cu expansivul Jupiter, ai putea sa devii prea dornic sa ajuti intr-un plan sau proiect. Daca ti se cere asistenta, asigura-te ca stii tot ce este implicat inainte de a te comite. Exista o sansa ca sarcina sa iti consume mult timp sau sa implice mult mai mult decat crezi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.