Horoscop zilnic MARŢI 11 SEPTEMBRIE 2018. Astăzi, Marte intră în Vărsător. Tu ce eşti dispus să schimbi?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MARTI 11 SEPTEMBRIE 2018. Astazi este ziua ce defineste cel mai important eveniment astal al saptamanii, anume intrarea lui Marte in Varsator in miscare directa. Planeta energiei, actiunii, determinarii intra semnul in care ideile curg liber.

10 sept. 2018, 19:47
Horoscop zilnic MARŢI 11 SEPTEMBRIE 2018. Astăzi, Marte intră în Vărsător. Tu ce eşti dispus să schimbi?

Uneori se vorbeste despre Marte ca despre planeta razboiului insa nicio planeta nu poate fi definita limitat de un singur cuvant sau o singura energie.

Varsatorul are reputatia unui semn zodical definit de deconectare emotionala, dar vine totodata cu o puternica energie umanitara si foarte sociala. Varsatorul este mereu cu cativa pasi inaintea tuturor, ratacit in potentialul viitorului, rafinand promisiunea pe care ziua de maine ne-o aduce.

Lui Marte ii place ca lucrurile sa iasa asa cum vrea el, cand vrea el. Aici este vointa noastra cea mai mare si felul in care ne manifestam energia.

Atunci cand Marte se intalneste cu inovatorul Varsator, rebelul zodiacului, limitarile sunt ridicate.

Acolo unde ne-am simtit ca stagnam in idei, planuri sau progres, Varsatorul arata un nou mod, inedit, de a face lucrurile. Poate ca ne arata un mod mai bland sau un mod ce implica o colaborare sau o comunitate. Poate ca nu este asa cum ne-am asteptat, dar Varsatorul este condus de Uranus care nu face niciodata lucrurile de doua ori la fel.

Asadar, daca te-ai simtit ca ai un zid i fata in ultimul timp, blocat si fara energie sau inspiratie, bucura-te, caci energia lui Marte in Varsator te va debloca.

Intreaba-te daca ai nevoie de o motivatie proaspata.

Mai intreaba-te daca ai cum sa iti indrepti energia si spre intreaga lume, nu doar spre propriile tale obiective. Marte in Varsator ne poate ajuta sa vedem unde suntem nerabdatori cu cei cu care impartim aceasta planeta. Este vreun gest oricat de mic pe care il poti face ce pondereaza energia razboinica a lui Marte si te conecteaza la optimismul orientat spre comunitate al Varsatorului?

Noi ne cream viata si totul in viata este despre creatie. Poti crea o amintire frumoasa pentru cineva cu o vorba blanda sau oferind din timpul tau sau dand o perspectiva valoroasa.

Horoscopul saptamanii 10-16 septembrie este aici.

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de MARTI 11 SEPTEMBRIE 2018

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

O calitate vibranta a ta ti se poate activa acum ca Marte se duce in Varsator, umpland de viata sectorul tau social si incuranjandu-te spre noi intalniri cu oameni noi. Poti cunoaste pe cineva pe care sa il/o percepi ca pe o gura de aer proaspat si te vei bucura de compania sa chiar daca va conectati intr-un mod mai formal. 

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Poti fi mult mai atractiv decat esti constient si o influenta astrala stralucitoare poate face pe cineva sa se simta foarte atras de tine din multe motive, printre care prietenie sau iubire. Acesta este primul din trei tranzite astrale ce continua cateva saptamani si care iti favorizeaza viata amoroasa. E nevoie totusi de rabdare, pentru ca pot fi cateva suisuri si coborasuri pana cand se formeaza legatura cu adevarat. 

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Daca ultimele saptamani au fost intense, energiile incep sa se lumineze acum ca Saturn merge direct si Marte intra in sectorul tau de calatorie si aventura pentru a doua oara intr-o luna. Oportunitati de calatorie, studiu sau alte optiuni interesante pot aparea, iar circumstantele sa iti permita sa profiti de ele si sa te simti bine pentru asta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO