Horoscop zilnic MARŢI 13 februarie 2018. Soluţia zilei la conflicte şi oportunităţi, în funcţie de zodie. De astrologul Russell Grant

Horoscop zilnic. Citeste horoscopul zilei la zodia ta pentru MARTI 13 februarie 2018.

12 feb. 2018, 21:03
Horoscop zilnic MARŢI 13 februarie 2018. Soluţia zilei la conflicte şi oportunităţi, în funcţie de zodie. De astrologul Russell Grant

Configuratia astrala predispune la aparitia anumitor situatii, oportunitati sau conflicte la fiecare zodie, pentru care primesti si solutie. Citeste si la restul zodiilor. Chiar daca acum nu traiesti situatia de la alte zodii, recomandarea data iti pot fi de ajutor si tie, acum sau in viitor. 

Orice situatie are o rezolvare, orice conflict are o solutie, mai ales daca alegi sa vezi lucrurile diferit, sa actionezi diferit si sa traiesti in aliniere cu legile Universului. O perspectiva diferita iti poate schimba destinul spre bine si succes. 

Citeste aici care este animalul asociat spiritului tau, in functie de zodia ta. 

Russell Grant, astrolog celebru cu experienta de peste 50 ani, autor de carti bestseller si personalitate media, este considerat neoficial „astrologul Casei Regale Britanice” datorita acuratetii informatiilor oferite si a recomandarilor date membrilor familiei regale si apropiatilor lor. 

Horoscop zilnic. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Aspectele ce tin de job si cariera sunt scaldate de noroc. Chiar daca lucrezi cu o persoana nerezonabila, vei evita furia sa. Daca sunt reduceri de personal, poti scapa sa fii si tu in vizor. Daca este un scandal, vei scapa neimplicat. Dar asta nu se datoreaza doar norocului. In loc sa te iei dupa turma, tu ti-ai mentinut seriozitatea si standardele inalte. Vei putea beneficia de o crestere, o promovare sau un proiect ce te pune intr-o lumina si mai buna. Foloseste-ti reputatia excelenta pentru a avea o pozitie la o companie prestigioasa. Miscarea va fi o binefacere financiara si emotionala. 

Horoscop zilnic. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

In loc sa iti pui increderea intr-un guru, ar trebui sa ai incredere in instinctele tale. O persoana carismatica are idei bune dar vrea sa avanseze in planurile sale fara sa tina cont de altii. Este bine sa iti pui si tu tintele tale elevate care sa te ajute in viitor, cum ar fi sa obtii o diploma pentru o calificare superioara, sa faci o calatorie in strainatate, sa publici materiale scrise de tine. Ai toata puterea necesara ca sa aduci aceste vise la realitate. 

Horoscop zilnic. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Este timpul sa dai la o parte negativitatea din viata ta. Cineva care a pus presiune, cerere multa pe timpul si energia ta trebuie confruntat. Spune-i ca nu mai esti dispus sa mai accepti cereri si teme de la persoana oricand doreste. Nu mai imprumuta bani nimanui. Daca mereu sari sa ii ajuti pe altii, nu vei sti cine merita si cine nu acest efort. O persoana care este mai degraba interesata sa creeze drama in loc sa avanseze pozitiv trebuie evitata sub orice forma.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.