Horoscop zilnic MARŢI 13 martie 2018. Care zodie are puteri nelimitate astăzi şi cum să le folosească!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei pentru MARTI 13 martie 2018. Saptamana trecuta, Jupiter a devenit retrograd si va fi asa pana in iulie. Dar acesta nu este singurul tranzit major al lunii martie. In aceasta saptamana, Marte intra in Capricorn pentru sase saptamani, ceea ce va face ca toate semnele zodiacale sa ia tot ce spun mai in serios decat de regula. Deci nu faceti promisiuni pe care nu le puteti tine.

12 mart. 2018, 20:30
Horoscop zilnic MARŢI 13 martie 2018. Care zodie are puteri nelimitate astăzi şi cum să le folosească!

Sambata 17 martie, are loc Luna Noua din Pesti. Aceasta Luna Noua va aduce energia proaspata a unui nou inceput – generat si de energia sosirii primaverii, alt nou inceput – dar ne va expune si in fata unor rani dureroase datorita alinierii apropiate de micuta planeta Chiron, supranumita si Vindecatorul de rani.

O Luna noua reprezinta finalul unui ciclu si inceputul altuia nou cu durata de 28 zile. Luna Noua aduce o portie de vigoare, energie si initiativa atat de benefica. Dar, ca la orice inceput, este nevoie mai intai de un final.

In astrologie, planetele si corpurile ceresti sunt considerate fiinte energetice ce afecteaza viata si stadiile de evolutie ale oamenilor de pe Pamant. Fiecare planeta este asociata cu o calitate fizica, emotionala si mentala. Amplasarea planetelor si distanta lor fata de Pamant sunt factori importanti ce determina calitatea si intensitatea influentelor lor. 

Citeste si Horoscopul saptamanal 12-18 martie 2018. 

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Energia ta va lumina orice incapere in care intri astazi. Simte-te liber sa te folosesti de acest magnetism incredibil si sa ii incurajezi si pe altii sa ti se alature in activitati creative si aventuroase. Cu toate acestea, fii atent sa nu ti se urce la cap. Poti sa te simti mandru fara sa fii egotic, altfel vei pierde toti sustinatorii inainte de a-i coopta. 

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Pune putin mai multa energie in pasii tai astazi. Ritmul lent si stabil poate fi foarte confortabil pentru tine dar tine cont ca situatiile zilei implica mai mult curaj si dinamism din partea ta. Scoate-ti palaria de lider si poart-o cu mandrie. Astazi este ziua in care sa fii puternic in loc sa faci compromisuri doar ca sa te intelegi bine cu altii. 

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Fii pregatit ca astazi sa intampini opozitii in relatiile cu oamenii desi asta este de regula opusul stilului tau normal de a functiona. De fapt, „opus” este numele jocului tau acum. Nu fii surprins daca intri intr-o cofetarie dorind inghetata cu vanilie si tot ce au este inghetata cu ciocolata. Tine minte sa nu te enervezi sau superi din cauza acestor situatii asupra carora nu ai niciun control.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO