Horoscop zilnic MARŢI 21 IANUARIE 2020. Luna este în vid! E de bine sau nu? Ce să faci şi ce să nu faci

Horoscop zilnic MARTI 21 IANUARIE 2020; inainte de Luna noua din Varsator din aceasta saptamana, astazi Luna este in Sagetator si este in starea sa vida. Ce inseamna Luna vida (sau mers in gol)? Luna este un corp ceresc care are intr-o luna de zile o activitate frenetica : trece de la plina la noua, trece prin toate cele 12 zodii si face toate aspectele astrale posibile cu aproape toate planetele. Totusi, exista perioade cuprinse intre cateva ore si maxim o zi in care s-au intamplat toate aspectele si Luna sta linistita, ca si "neclintita" intr-o zodie pana la momentul intrarii sale in urmatoarea zodie. Un fel de "perioada de tacere calma" cand nu ar trebui sa se intample nimic major spre viitor.

20 ian. 2020, 20:46
Horoscop zilnic MARŢI 21 IANUARIE 2020. Luna este în vid! E de bine sau nu? Ce să faci şi ce să nu faci

De ce ne-ar interesa acest aspect al Lunii?

Asa cum ne interesam de conditiile meteo inainte sa dam o petrecere in gradina, asa este bine sa stim daca Luna este vida intr-o zi, ca sa facem sau sa evitam anumite activitati.

Ce este bine sa facem azi cat timp Luna este vida ? Bucura-te de calm ; aduna-ti gandurile ; stai relaxat ; bucura-te ca nu iei decizii majore ; ocupa-te de lucruri curente fara perturbare din afara ; revizuieste, rafineaza ce faci ; dormi mai mult ; fa curatenie prin dulapuri, pe birou ; savureaza detasarea emotionala ; mergi la o plimbare ; respira adanc, des si linistit cu intentia sa te centrezi in propriul corp ; tine-te de ceea ce stii ; cumpara produse vechi dar valoroase la pret convenabil.

Dat fiind ca simbolismul traditional al Lunii vide este de „timp pierdut” sau „timpul in care nimic nu se materializeaza”, evita sa impingi inainte cu idei noi, planuri de actiune sau intalniri ce necesita energie si cooperare. Evita efortul irosit si asteapta-te la anulari sau intarzieri daca nu tii cont de aceasta faza a Lunii.

Astfel, ce sa nu faci

Nu initia proiecte noi ; nu intra in relatii noi ; nu lua decizii majore ; nu aranja intalniri noi (probabil nici nu se vor concretiza) ; nu face planuri noi (probabil ca vor cadea) ; nu incerca sa inveti si memorezi lucruri noi (memoria e mai slaba) ; nu face promisiuni pe care nu le poti tine ; nu incerca ceva pentru prima data ; nu avansa cu ideile tale ; nu face cumparaturi scumpe ; nu da interviuri ; nu incepe un job nou ; nu cumpara bilete, cazari ; nu face noi aranjamente de niciun fel ; nu face abonament la sala (probabil dai banii pe geam) ; nu investi in nimic ce implica termen lung ; nu te baza pe instinct (poate fi adormit putin).

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ziua poate contine diverse evenimente. Pot aparea circumstante ce te vor „forta” sa te confrunti cu un eveniment din trecut pe care l-ai evitat si bagat sub pres. Trebuie sa adopti un punct de vedere tolerant daca este acest caz si cu atat mai mult sa nu fii dur cu nimeni, nici macar cu tine. Noi oportunitati pot aparea din aceasta confruntare. Rezultatul final va fi pozitiv.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Tu stii ca ai un puternic simt de dedicare. Azi pot aparea unele obligatii de familie si te vei ridica splendid la inaltimea lor. Iti rafinezi toate abilitatile acum si iti activezi si resurse ascunse pentru a te descurca de minune in provocarile vietii. Calatoria poate ascunde provocari dar te vei bucura de fiecare moment al sau.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Fii amabil si respectuos fata de credintele pe care le au alti oameni chiar daca nu sunt si ale tale. Te afli pe un drum ce duce spre succes, dar nu face greseala sa nu iti iei masurile de precautie necesare. Viata este imprevizibila deci de ce sa nu te protejezi de dificultatile de pe drum ? Continua sa fii plin de vigoare si entuziasm, ca fiind energiile ce te vor duce cel mai departe.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.