Horoscop zilnic MARŢI 25 SEPTEMBRIE 2018. Ce îţi aduce Luna plină în Berbec de azi?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MARTI 25 SEPTEMBRIE 2018, ziua cu Luna plina in Berbec, Luna plina de final de septembrie ce ne aduce recolte bogate, poate nu neaparat cele mai placute dar cu siguranta foarte necesare.  

24 sept. 2018, 20:03
Horoscop zilnic MARŢI 25 SEPTEMBRIE 2018. Ce îţi aduce Luna plină în Berbec de azi?

Ce este special la aceasta Luna plina in Berbec este ca ea este in cuadratura cu Saturn cel responsabil si muncitor aflat acum in Capricorn. Cu alte cuvinte, daca vrei sa iti schimbi viata in bine, va fi nevoie sa manifesti o atitudine de lider, de invingator, de om puternic care stie ce vrea. Iar o data cu a fi lider, vine si responsabilitate pe care o ai, pe care trebuie sa ti-o asumi. Daca nu poti face asta, opreste-te din a te mai plange si lasa asta pentru oamenii mari si capabili. Altfel, reseteaza-te si repozitioneaza-te.

Lucrurile evolueaza rapid si serios cu Luna plina in Berbec.  

Ce ti-ai propus sa faci? Orice ai decide, este necesar si fundamental sa te asumi, sa te angajezi total. Sa iti alegi cu claritate directia si sa nu bajbai, sa nu te indoiesti, sa nu dai inapoi banuind ca poate o alta directie ar fi fost mai buna! Invingatorii nu procedeaza asa ca sa ajunga la rezultatul propus.

Actiunile iresponsabile nu vor fi tolerate. Iti poti duce propria putere in spate? Poti sa faci ceea ce e de facut? Si ai ceea ce este nevoie ca sa poti fi puternic in vremuri provocatoare, inclusiv lider pentru altii? Berbecul este despre a conduce si a avea curajul de a-ti sculpta propriul drum.  

Dar cu Saturn in cuadratura cu aceasta Luna plina, pariurile sunt mari si nu prea este loc pentru manevre.

Iti va lua 100% din energie si dedicare pentru a-ti atinge scopurile. Chiar si acolo unde nu ai ce face decat sa faci compromisuri, asta arata ca ai capacitatea si maturitatea sa tii ochii pe scopu tau.

Soarele in Balanta este un diplomat natural ce ne gaseste acele intelegeri reciproc avantajoase de care avem nevoie. Colaboram dar ne respectam si nevoia de independenta si de respect de sine. Despre asta este Luna aceasta plina.  

Saptamana este intensa si cu efecte speciale pentru fiecare zodie, sub aceasta Luna plina in Berbec de maine. Afla aici in Horoscopul saptamanal 24-30 septembrie 2018 ce iti aduce in functie de zodie. 

Nu uita ca suntem in zodia Balantei iar energia sa influenteaza fiecare zodie in parte. Citeste aici totul despre ce ne aduce viata o luna de zile in aceasta zodie ! 

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de MARTI 25 SEPTEMBRIE 2018

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Intrucat Luna plina din semnul tau face cuadratura cu prudentul Saturn, va trebui sa iti tii emotiile sub control, chiar daca te simti frustrat de anumite circumstante. Daca ai de-a face cu cineva cu autoritate, ai putea sa iti fie dificil sa fii natural si te abtii sa spui ceea ce simti. Daca poti astepta inca cateva zile, iti va fi totul mai usor spre finalul saptamanii. 

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Aceasta Luna plina de azi iti poate aduce anumite frici la lumina ca sa nu mai tot pretinzi ca nu sunt acolo. Nu este un lucru rau sa iei cunostinta de ele, pentru ca acesta poate sa fie startul unui proces de vindecare. Singura problema este ca ti se pot parea mai coplesitoare decat de regula, datorita influentei astrale de azi, deci abordeaza totul mai gradat cat sa te poti simti confortabil.   

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

O prietenie sau un eveniment social ar putea fi stricate de emotii intense, facandu-ti mai dificil sa fii plin de viata si veselie asa cum ti-ar placea. Daca este cazul, vei vedea ca abordand subiectul cu sensibilitate este cheia. Cu siguranta ca a iesit la suprafata pentru ca trebuie discutat, deci impartasind despre ce este vorba mult se poate rezolva. Iti poate fi tentand sa te echivezi, dar aceasta abordare nu te va ajuta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO