Horoscop zilnic MARŢI 4 SEPTEMBRIE 2018. Luna îşi schimbă semnul azi!

Iata horoscopul zilei de MARTI 4 SEPTEMBRIE 2018 intr-o zi placuta cu o dimineata in care Luna in Gemeni se armonizeaza cu Mercur si Venus, punandu-ne intr-o dispozitie foarte vorbareata. Dupa pranz, Luna se muta in emotionalul Rac si tot ce vom simti nevoia sa facem este sa ne retragem in confortul caminului.

03 sept. 2018, 20:08
Horoscop zilnic MARŢI 4 SEPTEMBRIE 2018. Luna îşi schimbă semnul azi!

Mercur si Venus creaza o muzica dulce in cer si Luna in Gemeni este dornica sa vibreze si ea la unison cu cele doua astre. Marti dimineata este tocmai buna sa iesim si sa fim conectati cu lumea, vorbind, iubind, creand conexiuni, relatii, prietenii, sa socializam, sa batem palma, sa facem afaceri. Este o prima parte a zilei foarte placuta pentru orice fel de schimb. Cuvinte frumoase iti tasnesc sau iti sunt adresate, bucurandu-ti egoul.

Dupa pranz, Luna aluneca usor in tacutul si sensibilul Rac si dintr-o data devenim mai interesati de mancarea in sine decat de persoana din fata noastra care o mananca.

Luna in Rac da o stare mult mai introvertita, cu antenele ridicate in stare de alerta sa detecteze orice urma de pericol de care sa se apere. Cu Luna in Rac, siguranta trece pe primul loc, iar noi vom tine mai mult de ce ne este familiar.

Langa Luna in Rac, mai este un sextil intre Uranus si Saturn ce urmeaza sa iasa in 2 zile din retrograd si a carui schimbare de miscare deja se simte.

Chiar daca simti ca cineva sau ceva te apasa ca o tona de caramizi pe piept, cu siguranta vei gasi inspiratie cumva undeva ca sa te eliberezi si simti mai bine. Cine sunt acestia? Prietenii tai ? O cunostinta sau un coleg? Tine mintea deschisa ca sa primesti ghidare sa depasesti orice obstacol apare in cale.  

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de MARTI 4 SEPTEMBRIE 2018:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Anumite aspecte par a se misca mai lent, in special cele din jurul obiectivelor sau carierei, dar ai rabdare. In urmatoarea saptamana, ritmul se ca schimba. Daca sunt ajustari necesare de facut, acum este momentul potrivit. Legaturile Lunii indica faptul ca este o zi potrivita pentru interactiuni sociale, mai ales ca in zilele urmatoare vei prefera activitati mai linistite. 

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Un aspect astral puternic ce il implica pe expansivul Jupiter te poate indemna sa privesti imaginea de ansamblu intr-un aspect si sa reusesti asta devenind partener cu cineva. Cosmosul te indeamna intr-un partneriat din care vei avea mai mult de castigat decat pe cont propriu si poti atrage mai multe oportunitati viitoare.  

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Legat de un anumit aspect financiar ti se recomanda perseverenta. Cu cat tii mai mult de aceasta directie, cu atat vei trimite semnalele corecte. Lucrurile vor incepe sa se miste mai bine intr-o saptamana si ceva, deci ramai consecvent cu actiunile potrivite. Ceea ce iti doresti inca necesita munca dar acum fructele eforturilor tale incep sa se vada si sa fie apreciate. 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.