Horoscop zilnic marţi, 8 decembrie, 2015

Zi de marţi agitată din toate punctele de vedere pentru majoritatea nativilor zodiacului. O serie de evenimente neaşteptate acţionează nefavorabil pe plan financiar şi amoros.

08 dec. 2015, 06:56
Horoscop zilnic marţi, 8 decembrie, 2015

BERBEC – Horoscop zilnic marti, 8 decembrie, 2015
Zi de marti destul de grea pentru nativii din Berbec. Se pare ca la locul de munca exista o serie de tenisuni care ii cam pun pe jar pe nativii acestei zodii. Vor fi nevoiti sa faca o serie de compromisuri pentru a obtine ceea ce urmaresc.

TAUR – Horoscop zilnic marti, 8 decembrie, 2015
Nativii din taur isi dau seama marti ca este cazul sa se reorienteze din punct de vedere profesional. Nu se mai simt deloc bine la locul de munca asa ca vor incerca sa faca in asa fel incat sa gaseasca alte solutii pentru a se sustine financiar.

GEMENI – Horoscop zilnic marti, 8 decembrie, 2015
Zi de marti minunata pentru Gemeni! Nativii acestei zodii se bucura de o imensa oportunitate in careira, ceea ce ii face sa fie foarte increzatori in propriile forte. Au parte doar de vesti bune si pe plan financiar si pe plan amoros si la locul de munca.

RAC – Horoscop zilnic marti, 8 decembrie, 2015
Si Racii au parte de una dintre cele mai bune zile ale saptamanii marti, avand in vedere ca reusesc sa puna la cale un plan pe termen lung in ceea ce priveste achizitionarea unei locuinte. Se bucura cand isi dau seama cau au toate sansele de izbanda.

LEU – Horoscop zilnic marti, 8 decembrie, 2015
Leii au o zi plina marti, insa se simt foarte bine avand in vedere casunt productivi pe plan personal. Stau foarte bine cu banii si isi dau seama ca au sanse mari sa faca o investitie buna pe termen lung.

FECIOARA – Horoscop zilnic marti, 8 decembrie, 2015
Fecioarele pe de alta parte isi dau seama ca au nevoie de o noua sursa de venit, avand in vedere ca se simt stramtorati de cheltuieli. Nativii acestei zodii intra intr-o perioada de declin financiar, care le cam pune bete in roate.

Continuarea pe Lyla.ro.