Horoscop zilnic MIERCURI 26 SEPTEMBRIE 2018. Chiron retrograd ajunge în Pesti! Răni ale sufletului ies!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MIERCURI 26 SEPTEMBRIE 2018, ziua in care Chiron, astrul responsabil cu vindecarea ranilor noastre profunde sufletesti, aluneca in miscare retrograda inapoi in Pesti, dandu-ne o ultima sansa sa ne vindecam sufletul. In acelasi timp, Marte activeaza o veche karma. Mai ai treburi vechi, nerezolvate?

25 sept. 2018, 20:16
Horoscop zilnic MIERCURI 26 SEPTEMBRIE 2018. Chiron retrograd ajunge în Pesti! Răni ale sufletului ies!

Totul se intampla acum, aici, in ziua de dupa Luna plina in Berbec.

Sa ne reamintim: micutul dar extrem de puternicul Chiron a intrat in Berbec unde va sta pentru 9 ani, pana in 14 aprilie 2027. Insa pe 4 iulie in acest an, Chiron s-a alaturat celorlalte planete retrograde ale verii, intrand si el in miscare retrograda. Astazi, Chiron revine in zodia Pesti, pentru ca noi toti care inca mai avem lucruri de clarificat cu ranile noastre nerezolvate, mai ales pe plan spiritual, sa avem ocazia sa ne ocupam de ele.

Chiron este o cometa, cunoscuta sub numele de vindecatorul ranit. Este mic dar curajos si ne impacteaza puternic energia si fiinta. Chiron ne aduce la suprafata cele mai mari rani de vindecat, da, chiar mai puternic decat o fac semnele zodiacale de apa. El ne aduce carligele, ranile si ne ilumineaza slabiciunile. Cand Chiron este retrograd, el ne incetineste ritmul vietii si ne determina sa ne uitam in zonele sensibile ale vietii noastre pentru a le gasi adevarata sursa, care poate fi chiar din alta viata. In general, ranile de care se ocupa Chiron sunt cele de abandon si de valoare de sine.

Si cine nu are asemenea probleme in sufletul sau?

Saptamana este intensa si cu efecte speciale pentru fiecare zodie, sub aceasta Luna plina in Berbec de maine. Afla aici in Horoscopul saptamanal 24-30 septembrie 2018 ce iti aduce in functie de zodie.

Nu uita ca suntem in zodia Balantei iar energia sa influenteaza fiecare zodie in parte. Citeste aici totul despre ce ne aduce viata o luna de zile in aceasta zodie !

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de MIERCURI 26 SEPTEMBRIE 2018 :

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Daca ai indoieli, atunci poate ca este timpul sa te ridici deasupra lor si sa constientizezi ca esti cu adevarat destept si talentat. Doar pentru ca cineva pare a fi intr-o dispozitie proasta, nu inseamna ca este vina ta. Acum este timpul sa ai incredere in tine si sa realizezi tot ce ai facut pana acum. Doresti sa atingi un obiectiv major? Sparge-l in bucati mai mici si ti se va parea mai putin coplesitor.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Te determina cineva sa te angajezi intr-o provocare? Daca da, te-ai putea simti indreptatit sa spui nu. Intrebarea nu este atat de mult daca vrei sa o faci, ci mai degraba de ce aceasta persoana vrea sa te implice. Va fi nevoie sa ai incredere in instinctele tale si acum. Daca este prieten adevarat, se va bucura sa te vada reusind. Dar daca te simti inconfortabil cu aceasta cerere, fa ce simti ca este bine pentru tine.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ceea ce descoperi azi iti poate da o mai mare intelegere despre felul de a fi al cuiva. S-ar putea sa fie mai mult despre o persoana decat ce vezi si ce stii despre ea. Poti descoperi motive pentru care iti place mai mult un om, chiar daca ii stii prea bine defectele. Daca un asociat este prea perfectionist, ai putea prefera sa iti afirmi ferm punctul de vedere.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO