Horoscop zilnic. Miercuri 31 ianuarie 2018. Soluţia zilei la conflictul tău, în funcţie de zodie. De astrologul Russell Grant

Horoscop zilnic. Orice situatie are o rezolvare, orice conflict are o solutie. Iata recomandarea pentru miercuri 31 ianuarie 2018 in horoscopul zilnic pentru fiecare zodie conform lui Russell Grant, astrolog celebru cu experienta de peste 50 ani, considerat neoficial "astrologul Casei Regale Britanice" datorita acuratetii informatiilor oferite si a recomandarilor date membrilor familiei regale si apropiatilor lor, in aliniere cu legile Universului. Banii, sanatatea, iubirea ne vin nelimitat daca sunt respectam legile ce ne guverneaza fie ca vrem sau nu.

30 ian. 2018, 21:33
Horoscop zilnic. Miercuri 31 ianuarie 2018. Soluţia zilei la conflictul tău, în funcţie de zodie. De astrologul Russell Grant

Daca vrei sa stii cum iti merge saptamana viitoare la capitolul dragoste, citeste Horoscop dragoste

Chiar daca la prima citire poti sa nu recunosti situatia descrisa zodiei tale, reciteste cu atentie, citeste printre randuri. Sfatul primit este ce ai nevoie sa auzi astazi, indiferent de domeniul sau momentul in care il vei aplica, acum sau in viitor.

O situatie care acum nu e a ta, maine poate fi.

Orice situatie are o rezolvare, orice conflict are o solutie. Depinde cum alegi sa vezi lucrurile si pe ce sa pui atentia ta. O perspectiva diferita iti poate muta destinul de la esec la succes. 

Te mai poate interesa si Horoscopul Spiritual pentru saptamana 29 ianuarie – 4 februarie 2018.

Horoscop zilnic. BERBEC

Nu refuza iubirea

Daca iti pui toata energia in munca, iti vei neglija total viata personala. Desi este posibil sa obtii rezultate excelente profesionale, iti vei deteriora familia. In caz ca esti singur, opreste-te din a insista ca esti prea ocupat ca sa ai iubire. Cineva care iti apreciaza umorul si felul de a fi este cu ochii pe tine si ar dori o relatie cu tine. Daca il refuzi, vei avea un motiv serios de regret. Esti deja intr-o relatie ? pune de-o parte macar doua ore dintr-o zi o data pe saptamana pentru intimitatea cuplului. Da-i iubirii tale timpul, respectul si energia pe care o merita ca sa traiasca si sa infloreasca. 

Horoscop zilnic. TAUR

Hai, fii bun !

Rezista tentatiei sa faci glume pe seama cuiva care are credinte si convingeri opuse tie. O persoana care are idei ciudate tot merita sa fie tratata cu demnitate. A face misto de oameni ii intoarce pe multi impotriva ta. Trateaza orice situatie de acest gen ce ti-ar aparea in cale drept o oportunitate de a exersa compasiunea. Bunatatea ta va fi combustibilul pentru o prietenie la care nu te-ai astepta. Cu cat renunti la impulsul de a fi superior altora, cu atat te vei simti mai fericit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO