Horoscop zilnic pentru MARŢI 19 februarie 2018. Din ce îţi vine SUCCESUL În functie de zodie. De astrologul Russell Grant

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei pentru marţi 20 februarie 2018. Configuratia astrala zilnica a fiecarei zodii predispune aparitia anumitor situatii, oportunitati sau conflicte, interpretate de astrologul Russell Grant prin exemple concrete. In functie de cum le gestionezi, te indrepti si ai parte de succes sau nu. Astrele ne sustin, astrologii ne previn sau sfatuiesc dar nu pot face lucruri in locul nostru.

19 feb. 2018, 09:59
Horoscop zilnic pentru MARŢI 19 februarie 2018. Din ce îţi vine SUCCESUL În functie de zodie. De astrologul Russell Grant

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei pentru marţi 20 februarie 2018. Orice situatie are o rezolvare, orice conflict are o solutie, mai ales daca alegi sa vezi lucrurile diferit si sa actionezi diferit, pentru succesul tau pe orice domeniu doresti. O perspectiva diferita iti poate schimba destinul spre bine oricand. 

Russell Grant, astrolog celebru cu experienta de peste 50 ani, autor de carti bestseller si personalitate media, este considerat neoficial „astrologul Casei Regale Britanice” datorita acuratetii informatiilor oferite si a recomandarilor date membrilor familiei regale si apropiatilor lor. 

Horoscop zilnic. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

De obicei te misti cu viteza luminii. Aceasta stare incepe sa se schimbe. Permite-ti sa te odihnesti, relaxezi si sa visezi cu ochii deschisi. Construieste cu imaginatia castele ca sa iei o pauza mentala de la tot ce ai de facut. Daca cochetezi sa pleci cateva zile, nu ezita. Tinteste o destinatie la malul marii. Privelistea marii calmeaza si regenereaza nervii. Foloseste ocazia ca sa citesti, sa asculti muzica, sa iti hranesti iubirea de frumos. Succesul iti vine doar din aceasta stare vibrationala. 

Horoscop zilnic. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

O sedinta de brainstorming va avea rezultate fructuoase. Daca ai blocaje creative, inalneste-te cu artisti. Descrie proiectul si cere sfaturi. Vei primi un feedback util fie ce sa repari fie in ce directie noua sa mergi. Esti inzestrat cu o imaginatie activa iar ea paleste atunci cand nu o folosesti. Iesi la o plimbare. Fa o activitate de rutina. Mergi la magazin. Atunci cand intelectul este ocupat, subconstientul iese la joaca. 

Horoscop zilnic. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Daca ai un interviu pentru job, o sa fie foarte bine. Esti capabil sa comunici clar si sa impresionezi oamenii. Daca esti multumit de actuala pozitie, nu te mira daca ti se ofera o marire sau un job mai bun. Este posibil ca seful sa te vrea sa supervizezi un departament, proiect nou. Important este ca are incredere in tine ca iei decizii bune fara implicari emotionale. Faptul ca ai curajul sa iti sustii convingerile ii face pe altii sa te respecte. Mentine-ti un nivel profesionist mereu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.