Horoscop zilnic SÂMBĂTĂ 22 SEPTEMBRIE 2018. De azi, Mercur intră în Balanţă până pe 9 octombrie!

Iata horoscopul zilei de SAMBATA 22 SEPTEMBRIE 2018, ziua in care Mercur, planeta comunicarii si gandurilor noastre iese din Fecioara si intra in Balanta pana pe 9 octombrie 2018. In timp ce pentru unii se va instala armonia in ganduri si vorbe, pentru altii acest tranzit va oferi o calatorie mai dura, cu anumite provocari. Balanta vine mereu cu doua fatele ale unei monede.

21 sept. 2018, 19:14
Horoscop zilnic SÂMBĂTĂ 22 SEPTEMBRIE 2018. De azi, Mercur intră în Balanţă până pe 9 octombrie!

Cand Mercur este in Balanta, ne putem astepta ca diplomatia sa preia centrul scenei si multe lucruri sa inceapa sa capete sens.  

Acum este un moment in care vedem cum Universul ne arata ca lucrurile nu sunt mereu ceea ce par a fi.

In acest interval de tranzit astral, vom simti nevoia instinctiv sa ne intelegem bine cu toata lumea. Vom afisa o versiune mult mai buna a noastra dar tot acum ne vom reaminti ca exista si aspectul neplacut de „prea dragut”.

Cand Mercur este in Balanta, sa nu uitam ca uneori suntem mult prea plini de judecata decat ar trebui sa fim.

Doar pentru ca lucrurile par a se prezenta intr-un anumit fel, nu inseamna ca sunt batute in cuie. Balanta se poate reechilibra oricand altfel…

Balanta este plina de farmec si ne va trezi partea intelectuala din nou. Lucreaza cu oamenii din jurul tau si asigura-te ca gasesti mereu o cale de mijloc. Nu ramane totusi prea mult cocotat in cap.

Pana cand Mercur iese din Balanta, te vei simti deschis la minte si cu multa usurinta in relatiile cu lumea, ceea ce poate fi si bine si rau.

Provocarea principala a acestui tranzit este pericolul de a fi prea amabil.  

Nu mai ambala in zahar si dulcegarii lucrurile si nu mai tine in tine informatii doar ca sa eviti sa misti corabia prea periculos, pentru ca amabilitatea exagerata poate fi o bariera in fata comunicarii autentice dintre doua persoane.

Trebuie sa realizam ca sunt multe cai de a ne conecta la cineva, iar a fi in acord cu persoana este una dintre cai. Insa a exprima o parere sau convingere opusa, cu respect si deschidere, este o cale extraordinara de a intari orice parteneriat.

Acest weekend este unul special: Luna este in Pesti si este cu 2 zile inaintea Lunii pline in Berbec de marti 25 septembrie ce este provocatoare, ne expune unei vulnerabilitati totale, ne face sa ne confruntam cu rani vechi date de abuzuri din copilarie. Acestea apar din pricina aspectului astral facut de Luna plina atat cu Chiron, vindecatorul ranilor, cat si cu Saturn. 

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de SAMBATA 22 SEPTEMBRIE 2018 :

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ziua de azi poate fi plina de schimbari subite si evenimente neasteptate. Energia este electrica si puternica. Oamenii vor actiona in moduri haotice si cu izbucniri puternice. Incearca sa ramai centrat si mentinut pe focusul tau. Tine minte ca acum este momentul sa faci o miscare daca doresti sa te eliberezi de anumite limitari. Ai incredere in actiunile tale si fa sa se intample. 

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Poate ca nu vei face lucrurile asa cum ai fi vrut azi, dar nu te agita din cauza asta. Fii bland cu tine daca inca mai ai unele lucruri nefacute la finele zilei. Oamenii pot aparea de pretutindeni, solicitandu-ti atentia mult timp. Asculta, fii prezent si incearca sa nu te gandesti la ce puteai face in timp ce esti cu ei. 

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi este o zi fantastica, deci fa tot ce poti din ea. Daca esti pregatit mental si emotional sa pornesti intr-o noua calatorie palpitanta a vietii, oportunitatea se va prezenta. Energia este rapida si o vei simti din plin. Poti lucra armonios azi cu gadgeturi electrice si cu noile tehnologii. Desprinde-te de tot ce este conventional si cauta moduri noi si diferite de a trai care te fac sa te simti liber si bine. 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.