Horoscop zilnic SÂMBĂTĂ 6 OCTOMBRIE 2018. Ce îţi aduc azi Venus deja retrograd şi Luna?

Venus in Scorpion este deja retrograd si esti setat sa calatoresti pe aleea amintirilor. Ritmul vietii se mai domoleste putin in urmatoarele 6 saptamani ca sa te reconectezi la adevaratele dorinte ale inimii tale. Ce vrei cu adevarat ? Ai asta deja sau nu ? Ai avut la un moment dat ? Sau poate ca nu a fost niciodata momentul sa ai ceea ce iti doresti ? Ei bine, acum este acel moment !

05 oct. 2018, 20:26
Horoscop zilnic SÂMBĂTĂ 6 OCTOMBRIE 2018. Ce îţi aduc azi Venus deja retrograd şi Luna?

Pe seara, Luna iese din Leu si intra in Fecioara, facand ziua sofisticata ca energie. Exista un mare trigon intre Luna, Uranus si Saturn care creaza o baza emotionala stabila a zilei si care ne paveaza drumul pentru primul contact cu Venus retrograd.

Esti pregatit sa simti care este adevarul adanc si profund al inimii tale? Dupa ce tanjeste? Da viata dorintei tale! 

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de SAMBATA 6 OCTOMBRIE 2018:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ziua iti este plina de surprize! Vei primi vesti uimitoare despre ceva despre care nu aveai habar si nici nu iti imaginai. Pastreaza pentru tine deocamdata si nu impartasi cu familia, pentru ca exista pericolul unei neintelegeri si nu ai nevoie de un conflict inutil. Cu cat ai o atitudine mai circumspecta acum, cu atat mai bine pentru viitor.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ziua de azi te poate secatui de energie, draga Taur, in special la un nivel emotional. Incearca sa ramai calm, nu te implica in nimic cu iz de conflict sau contrazicere cu oamenii ce te inconjoara azi. Adevarul este ca deja esti epuizat de la eforturile recente si asta te-a lasat confuz si incapabil sa gandesti echilibrat. Gandeste de doua ori inainte de a vorbi azi. Asta te va ajuta sa eviti complicatii si sa inchei ziua cu bine. 

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Lumina reflectoarelor este pe tine, draga Gemeni, si vei primi doar respect si admiratie de la toata lumea din jurul tau. Altii te adora indiferent ce faci. Profita la maxim de acest moment favorabil. Ramai fidel planurilor pe care ti le-ai propus si nu te lasa dus de val de acest climat general de sarbatoare. Disciplina ta de sine va fi recompensata si te vei bucura de o reusita. 

 Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.