HOROSCOP. Zodia cu care NU ar trebui să intri într-o relaţie. Ce vor zodiile de la parteneri

HOROSCOP: Inainte sa iti pui sperantele intr-o relatie, ar trebui sa consulti si astrele. Iata care sunt semnele zodiacului care nu sunt compatibile cu tine si pe care ar trebui sa le eviti.

19 apr. 2017, 08:30

Berbec

Evita relatia cu: Capricorn
Berbecii incalca regulile, in timp ce Capricornii le fac. Te vei simti criticata constant pentru stilul dezertator pe care il detii si care il va speria pe Capricorn.
Spontaneitatea te caracterizeaza. Capricornul nu poate merge nici macar la un restaurant fara sa faca rezervare inainte. Amandoi aveti aspiratii inalte, insa Capricornul este devotat muncii sale.

Taur

Evita relatia cu: Varsator
In relatii, Taurii sunt calzi si iubitori, in timp ce varsatorii sunt un paradox de rebeliune si logica. Lucrurile pot deveni experimentale in dormitor, insa, cand lucrurile trebuie sa-si reia cursul, relatia dintre ei reuseste cumva sa nu functioneze.

Gemeni

Evita relatia cu: Scorpion
Jocul seducator in care va implicati amandoi este indiscutabil fierbinte. Insa, daca vrei ca lucrurile sa devina serioase, o sa intervina niste probleme. Poate ai crezut ca este doar un flirt si ai vrut sa vezi ce se intampla, insa, Scorpionul va cere exclusivitate si fidelitate chiar inainte sa va sarutati. In putin timp, vei vedea cum devii dominata de farmecul lor manipulator.

Rac

Evita relatia cu: Sagetator
Salbaticul Sagetator apare in viata ta ca o tornada – si, cateodata, este ceea ce trebuie ca sa te scoata din cochilia ta. Insa, in scurt timp vei observa ca nu poti sa ramai in acest val continuu inconsistent fara ca sensibilitatile tale sa sufere de anxietate.
Daca ii spui ceea ce simti, Sagetatorul va face o gluma, nu va asculta atent si nu va intelege de ce anumite lucruri (precum timpul petrecut in familie) inseamna atat de mult pentru tine. Destramarea conexiunii este pur si simplu dureroasa.

Leu

Evita relatia cu: Pesti
Firea lor visatoare te va incanta cu siguranta. El este amicul magic cu care nu vei sta imbratisata niciodata. Insa, dincolo de partea lor fantastica, starile sumbre ale Pestilor pot deveni depresive si furtunoase.
O vei lua personal si chiar te vei panica atunci cand Pestii iti vor ignora mesajele. Niciunul dintre voi nu are vointa cand vine vorba de bani, astfel ca nu se va putea stapani de la cheltuieli care nu sunt neaparat necesare. Acest lucru va poate aduce datorii.

Fecioara

Evita relatia cu: Balanta
Cineva care iti poate aprecia gusturile rafinate. Primele cateva intalniri vor fi magice..daca le poti programa. Tu iei decizii stabile, categorice, pe cand Balantele il pun, de cele mai multe ori, pe “poate” in fata.
Inainte sa te relaxezi iar lucrurile sa devina intime, trebuie sa stii daca relatia voastra are un viitor. Balantele de abia isi pot lua anagajamentul unui plan stabilit pentru cina, si refuza sa fie fortati intr-o idila romantica.

Balanta

Evita relatia cu: Fecioara
Fecioara iubeste cartile, cultura si poate parea un bun partener la prima vedere. Aveti gusturi similare si amandoi apreciati lucrurile bune in viata. Fecioarele lucreaza mereu la imbunatatirea propriei persoane, in timp ce tu preferi sa privesti lumea printr-o lentila mai rozalie. Te vei simti grabita de actiunile si sfaturile lor pentru a deveni o persoana mai buna.
Daruiesti fara sa te gandesti la bani atunci cand faci cadouri celor pe care ii iubesti; Fecioarele nu se gandesc la bani decat atunci cand vine vorba de ele. Iar atunci cand isi vor intoarce ochiul critic spre voi, va disparea si chimia sexuala.

Scorpion

Evita relatia cu: Gemeni
Desi esti atras de stilul ager al Gemenilor, inabilitatea de a-l face sa-si ia un anagajament va scoate din tine tot ce e mai rau. Conversatiile neregulate specifice Gemenilor te vor obliga sa-ti verifici obsesiv telefonul iar flirtul ocazional te va transforma intr-o persoana foarte geloasa.

Sagetator

Evita relatia cu: Rac
Racii iti vor fi buni prieteni, insa asigura-te ca ii pastrezi in aceasta zona. In dragoste, Racul poate deveni foarte dulce si lipicios. Intimitatea iti va fi invadata rapid, si vei observa cum isi exprima dorinta de a se muta cu tine inca de la a treia inalnire.
Declaratiile sentimentale te vor face sa te simti constransa si iti vor activa umorul rautacios.