HOROSCOP: Zodia îţi spune cum sa eviţi certurile de Sărbatori!

Nu vrei sa declansezi un scandal monstru tocmai in ziua de Craciu sau, si mai rau, in noaptea de Revelion. Prin urmare, asculta sfaturile astrelor pentru a avea sarbatori ca in povesti! 

18 dec. 2013, 18:00
HOROSCOP: Zodia îţi spune cum sa eviţi certurile de Sărbatori!

Berbec 

Pentru a-l impaca pe nativul din zodia Berbecului, trebuie sa ii spui ca ai inteles ceea ce are de spus, si ca in ciuda faptului ca nu esti de acord cu el, vei incerca sa ii faci pe plac. Asigura-l ca este cel care controleaza situatia, chiar daca stii mai bine ca nu este asa. Se va calma atunci cand va crede ca are puterea de a influenta lucrurile in favoarea sa. 

Taur 

Un Taur suparat e greu de calmat, fiindca vede orice ofensa ca pe o provocare. Singura modalitate de a evita o cearta de indata ce l-ai provocat este sa “faci pe mortu’ in papusoi”. Spune-i ca are dreptate, ca a avut intotdeauna dreptate si ca ii vei lua parerea drept ideala de fiecare data. Pare ciudat, insa este singura modalitate de a evita declansarea unui conflict cu nativul din zodia Taurului. 

Gemeni 

Pur si simplu trebuie sa ii spui ca il respecti, dar ca aveti pareri diferite. Nativii din zodia Gemenilor raspund cel mai bine la cuvinte scrise, asa ca ii poti scrie o scrisoare sau un e-mail prin care sa iti explici punctul de vedere mai in amanunt, fiindca nu va avea rabdare sa te asculte pana la capat. Poti, de asemenea, sa vorbesti cu el la cina, eventual la restaurant, unde nu isi va permite sa paraseasca incinta, fiindca tine foarte mult la aparente. 

Rac 

Racul se cearta adesea fiindca se simte nesigur sau insultat intr-o forma sau alta. Spune-i ca vei fi alaturi de el intotdeauna si ca vei fi de partea lui chiar daca se intampla sa greseasca. Un compliment face multe atunci cand Racul isi pierde cumpatul. 

Leu 

Iti va fi greu sa aplanezi un conflict cu Leul. Trebuie sa fii supusa si sa nu scoti un cuvant pana nu a spus tot ce are pe suflet. Partea buna este ca daca-l lasi sa-si faca numarul, imediat dupa se va comporta de parca nimic nu s-ar fi intamplat. 

Fecioara 

Este cea mai greu de impacat zodie, fiindca devine tacuta si va minti pentru a te face sa crezi ca totul este in regula. Cel mai bine este sa iti ceri scuze si ii spui ca are dreptate. Altfel se va comporta firesc, pana intr-o zi cand iti va face o “nefacuta”, atunci cand te astepti mai putin. 

Continuarea AICI!