Horoscop: Zodia ta îţi spune dacă eşti pasională sau reţinută

Eşti fierbinte ca un tăciune încins sau rece ca un cub de gheaţă? Zodia îţi dezvăluie predispoziţia spre haos sau echilibru.

16 feb. 2015, 13:47
Horoscop: Zodia ta îţi spune dacă eşti pasională sau reţinută

Berbec

Esti energica si pasionala! Ai o indrazneala innascuta si o independenta la care nu ai renunta pentru nimic in lume. Dispui de o energie cum rar intalnesti si o poti canaliza dupa bunul plac, pentru a duce lucrurile la bun sfarsit.

In cazul tau, nerabdarea si impulsivitatea caracteristica ti-ar putea afecta capacitatea de a rationa inainte de a te arunca cu capul inainte.

Traiesti intens, esti curajoasa si directa in ceea ce priveste latura emotionala. Abordarea ta in ceea ce priveste dragostea nu tine cont de ratiune. Actiunile tale sunt pline de pasiune, la fel ca si modul tau de a comunica. Esti plina de energie si entuziasm.

Citeşte şi Horoscopul primăverii: Ce îţi rezervă ZODIILE în perioada următoare

Taur

Esti patimasa, senzuala si in acelasi timp cu picioarele pe pamant. Ai o siguranta de sine si o determinare care pot fi sesizate cu usurinta si reusesti sa le inspiri incredere celor din jur.

Esti perseverenta si rabdatoare, ceea ce face din tine partenera perfecta, atat in afaceri, cat si in dragoste.

De regula esti echilibrata, insa atunci cand sunt depasite anumite limite apelezi la o abordare directa si pasionala. Toate aceste calitati ii ofera partenerului senzatia de siguranta atunci cand este in preajma ta.

Gemeni

Pasiunea ta se traduce printr-o curiozitate nestavilita si printr-o activitate intelectuala intensa. Esti versatila, curioasa si intotdeauna dispusa sa iti largest orizonturile.

Cercetezi neincetat si incerci sa iti potolesti setea de cunoastere. Te pasioneaza absolut tot ce inseamna nou, iar provocarile sunt pentru tine precum aerul pe care il respiri.

Citeşte şi Horoscopul infidelităţii la bărbaţi: De câte ori eşti infidel în funcţie de zodie

Cu toate acestea, nu se poate spune despre tine ca esti o fire pasionala. Ca iubita, esti o provocare pentru partener. Pentru a face fata firii tale dinamice si curioase, partenerul trebuie sa fie istet si sa aiba simtul umorului foarte bine dezvoltat.

Citeşte continuarea pe feminis.ro.