HOROSCOP: Zodii care nu se potrivesc deloc

Unele semne zodiacale sunt mai putin compatibile cu altele, iar anumite combinatii pot sa fie sortite esecului. Descopera zodiile care nu se potrivesc deloc pentru a intelege mai bine dinamica relatiei voastre de cuplu si daca esti cu partenerul potrivit.

08 feb. 2017, 18:15
HOROSCOP: Zodii care nu se potrivesc deloc

Berbec

Extrovertitul si energicul Berbec nu este deloc compatibili cu introvertitii si conservatorii Raci si Capricorni. Relatiile de cuplu au sanse mici de reusita cand partenerii sunt nascuti sub aceste semne zodiacale.

Taur

Taurul, incompatibil cu Varsatorul Cei nascuti sub zodia Taurului nu fac deloc casa buna cu nativii din Varsator si Leu. O alta relatie nu tocmai armonioasa ar fi intre Taur si Scorpion.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni sunt atrasi de istetimea Fecioarelor si de visatorii Pesti, dar aceasta nu inseamna ca sunt compatibili. Relatiile de cuplu dintre ei nu functioneaza tocmai bine.

Rac

Instabilitatea este cuvantul care defineste asocierea dintre Raci si Berbeci, dar si dintre Raci si Balanta. Berbecii se inflacareaza usor, iar Balanta cauta mereu varietate – trasaturi deloc compatibile cu stabilul si familistul Rac.

Leu

Leul, la cutite cu Taurul Taurul si Scorpionul sunt zodiile cu care Leul este cel mai putin compatibil. Toate cele trei semne zodiacale sunt caracterizate de incapatanare si toate sunt obisnuite sa primeasca ce-si doresc.

Fecioara

Fecioarele care formeaza un cuplu cu nativi din zodia Gemeni si Sagetator nu se vor bucura de o relatie trainica. Cele doua zodii au o viziune asupra vietii foarte diferita de cea a Fecioarei.

Balanta

Zodiile cu care Balanta este cel mai putin compatibila ar fi Racul si Capricornul. Nativii din Rac sunt prea legati de rutina casnica, spre deosebire de cei din Balanta, care sunt firi sociabile. Capricornul este prea hotarat si insistent pentru a avea o relatie armonioasa cu Balanta.

Citeşte mai mult pe kfetele.ro