HOROSCOP: Zodiile care au cumpăna la finalul lunii ianuarie şi începutul lunii februarie

Luna ianuarie vine cu numeroase teste pentru doua dintre zodii, care trebuie sa aiba mare grija ce fac. Iata care sunt zodiile care au cumpana.      

19 ian. 2017, 08:36
HOROSCOP: Zodiile care au cumpăna la finalul lunii ianuarie şi începutul lunii februarie

Ce spun, ce gandesc si cum actioneaza la finalul lunii o sa ii bantuie pe acesti nativi. Fie ca este vorba despre relatiile cu familia, cu prietenii ori la serviciu, doua zodii au cumpana la finalul lunii ianuarie.

In luna februarie, nativul zodiei Fecioara trebuie sa treaca numeroase teste acasa, la locul de munca si in societate.

Desi in viata amoroasa totul este bine stabilit si nimic nu ii poate nelinisti, la finalul lunii ianuarie, ceva neasteptat apare.

Luna se incheie cu ceva tensiune pentru nativul zodiei Fecioara. Aceasta perioada urmeaza sa fie diminuata abia spre finalul lui februarie. Iarna nu va fi tocmai usoara, mai ales daca stau prost cu nervii si se ambaleaza din orice.

Obisnuiti sa controleze toate lucrurile din jurul lor, nativii zodiei Fecioara vor avea concurenta. Acest lucru nu le convine, nu sunt obisnuiti sa primeasca sfaturi si sa fie obligati sa faca ceva.

De la finalul lunii ianuarie si pana in luna februarie spre final, provocarile ii vor face pe acesti nativi sa se schimbe complet.

Mai multe detalii, pe revista Teo